Dom > Izložba > Sadržaj
Moto guma često postavljana pitanja
Aug 16, 2017

Kilometraža 

Guma koju može ostvariti veliku kilometražu imovine jer je duži radni vijek dovodi do niže troškove. Na prijeđenih kilometara attanded moto gume a posebno da do stražnje kotače natjecateljski bicikli ne može mjeriti na isti način kao što je auto ili kamion gume. Jer motori sami izvagati relativno manje su u stanju ubrzati brže i vrijeme ova ubrzanja se stražnja guma klizi. Ovaj klizi dovodi do istrošenost gume. Pillon Putniku čija težina se uglavnom nalazi na stražnjim gumama pomaže produžiti vijek trajanja guma. Stražnji kotač je prisutan na cestu s više snage, čime se smanjuje iznos od klizanja. Stoga se guma traje dulje.


Guma dizajni - Radijalne gume 

Radijalna guma imaju Kućište kut od oko 90° c do obodnih smjeru (smjeru putovanja) i pojas kut od 0 - 25° otprilike. Pojas nalazi u području gaznoga sloja, daje stabilnost gume i omogućava daleko većim brzinama, kao Centrifugalne sile deformacije je subsantially niže. Smanjena debljina materijala u sekciji boku znači guma eliminacijskih utrka se manje i velike brzine čvrstoća je futher povećao.

U smislu jahanje Dinamika, moderni motori su usmjerena na radijalnih guma. Kao primjer: 4.00-18 M/C 64H TT Conti TKH 24 gumu "raste" za otprilike 2 cm na avergae brzinom od 210 km/h (131 km/h), budući da su usporedivi radijalna guma samo širi po nekoliko milimetara. Radijalna guma se prepoznaje po R oznaka na boku gume.

Tipična oznaka:

190/50 ZRTL 17 M/C (73W)

blob.png