Dom > Vijesti > Sadržaj
2016 bila rekordna godina za trijumf maloprodaje
Jan 19, 2017

Sa folijom decembra je ne samo rekordni mjesec dana, ali je rekordna ukupne maloprodaje za Triumph dilera u Sjevernoj Americi.

Triumph Sjevernoj Americi obara rekorde u 2016. godini od prodaje

Fotografija ljubaznošću Triumph

Triumph Sjeverna Amerika je slomljena rekord u broju od prodaje za 2016. godinu i tražiti da se nastavi ovaj trend u 2017. godini.

Za mjesec decembar, Triumph dileri doslovno razbio prethodni rekord sa maloprodaji se zapanjujući 39 posto u odnosu na prethodni rekord decembra se na zapanjujućih 89 posto u odnosu na decembar 2015. godine.

Iznosi za cijelu kalendarsku godinu su još iste, sa ukupnim 2016 maloprodaje u Sjevernoj Americi tuku stopa rasta tržišta za više od 15 posto, premašivši 13.000 jedinice po prvi put u istoriji i lako lomeći prethodnom godišnjem rekordnu prodaju na malo.

Ako se osvrnemo na 2016. godine, bio je to revolucionarni godina za Triumph Motorcycles na mnogo različitih nivoa.

Godine počela sa najvećim novi model lansiranja u istoriji, a Triumph dileri zavrnuo rukave i udario na zemlju radi uvođenjem ovaj neverovatan novi proizvod entuzijastima širom SAD-a i Kanade od strane domaćin je rekordan broj potrošača događaja grassroots nivou u salonima i off-site mjesta od obale do obale.

Rezultati tih napora su ništa manje od izuzetne, uz rast prodaje jedinica po dilera više od 21 posto u odnosu na 2015. godinu.

"Nema veće dokaz je neumoran rad i izuzetan predstavljanje brend našeg dilera partnera nego da vidimo ovu vrstu uspjeha na prodaju podu", rekao je Matt Sheahan, COO Triumph Motorcycles Amerike. "Želimo da se zahvalimo našim dilerima za svoj trud i naše nove klijente za ulazak u Triumph porodice. Mi se radujemo jahanje s vama u 2017. godini! "

Nedavno je najavio Bonneville Bobber, Ulica Scrambler, Ulica kup, T100 i još će biti objavljeni modeli će osigurati kontinuirani put uspjeha i održivog rasta za 2017. i dalje.

Kako bi se održao korak sa ovom povećanom potražnje, Triumph je aktivno traži nove maloprodajne partnere da raste svoje prisustvo dilera na ključnim tržištima.