Dom > Vijesti > Sadržaj
Abnormalna odjeća i protivmera radijalnih guma za motocikle
Jul 18, 2017Abnormalno habanje i protivmera motora Radioničke gume

Često u vozaču u urbanim drumovima rijetko primećuje neobičnu gumu za motorne gume za nošenje, samo je jednostavnim kilometražom odlučila da li će zamijeniti gume za motocikle, ali ponekad motorna guma ima abnormalno habanje skrivenih opasnosti. Ja

Često u vozaču u urbanim drumovima rijetko primećuje neobičnu gumu za motorne gume za nošenje, samo je jednostavnim kilometražom odlučila da li će zamijeniti gume za motocikle, ali ponekad motorna guma ima abnormalno habanje skrivenih opasnosti. Osim normalne upotrebe i održavanja radioničkog guma Motorcycle, često proveravamo nenormalne uslove. Obuća radijalnog guma za motocikle obično je uzrokovana trenjem između guma za motocikle i tla. Pokretanje, okretanje i kočenje automobila se stalno menjaju, prebrzo se okreću, prebrzo krenu, preterano koči, a Radionička guma Motorcycle brzo se brzo obnavlja. Osim toga, habanje guma za motocikle je takođe povezano sa brzinom automobila, to brže brzo, guma za motocikle nosi ozbiljnije, put takođe direktno utiče na kvalitet motorne gume trenja sa zemljom, put je slabiji, motocikl Radijalna guma i klizanje na tlu, guma za motocikle ubrzava. Motorni radijalni gume noseni iznad su u osnovi jednaki i normalni habaju. Ako guma za motocikle nije pravilno korišćena ili prednji točak nije pravilno lociran, to će uzrokovati nenormalno habanje i habanje, što se naziva nenormalno habanje, a opšte habanje i habanje su sledeće:

(1) rano habanje motora Radioničke gume: glavni razlog je to što je previše naduvana. Odgovarajući povećanje zapremine punjenja motora Radionička guma motor može smanjiti otpor kotrljanja Radioničke gume motora i uštedjeti gorivo. Ali vaš je preveliki, ne samo da utiču na performanse smanjenja vibracija motorne gume, ipak mogu napraviti gume za motocikle, smanjuju se deformacija i kontaktna površina tla, normalno trošenje može nositi samo gazište centralnog dela, Formiranje rane habanja. Ako izaberete široku gumu za motocikle na uskom obodu, to će prouzrokovati rano habanje u centru.

(2) Radijalna guma za motocikl nositi previše na obe strane: glavni razlog je to što nema dovoljno kapaciteta ili prolongiranog prekomjernog prelaska. Kada je opterećenje malo ili teško, kontaktna površina gume za motocikle i tla je velika, čineći dve strane motocikla guma kontaktom sa zemljom do posla i formiraju rani habanje i habanje.

(3) prekomerno habanje radijalnog guma za motocikle: glavni razlog je to što je pozicioniranje prednjeg točka netačno. Kada je spoljni ugao trenutnog točkova prevelik, spoljašnja strana gume za motocikle formira rano habanje, a unutrašnja strana gume za motocikle se rano obraća kada je spoljašnji ugao premajoran ili ne.

(4) habanje gazećeg sloja gume za motocikle se javlja: glavni razlog je to što poravnanje prednjeg točka ili nepravilan položaj poremećaja sistema prednjeg oslanjanja, kao što je kugla sa loptastom glavom, čine normalno okretanje kotača kotača ili pozicioniranje točkića u motociklu Zatezana guma habanje.

(5) abrazija pojedinačne radijalne gume motora je velika: sistem oslanjanja pojedinih točkova, savijanje dijelova ili neravnoteža pojedinačnih točkova mogu prouzrokovati ranu habanje pojedinačnih guma za motore. Nakon ove situacije neophodno je proveriti položaj točkova, nezavisnu oprugu i amortizer i smanjiti ciklus pomaka kola.

(6) habanje radijalnih guma za motocikle: razlog za ozbiljno habanje i pocep u pojedinačnim delovima radioničkog guma Motorcycle je loša ravnoteža guma za motocikle. Kada se točak neizbalansiranog točka vrti sa velikom brzinom, pojedinačni delovi su pod pritiskom, trošak se ubrzava i upravljač se okreće da se zaustavi i performanse kontrole su loše. Ako nađete malu vibraciju u pravcu određene brzine, balansirajte točak u slučaju ćelavosti.

Postavljanje točkova i balansiranje važni su za osiguranje sigurnosti i idealne kilometraže guma za motocikle. Ako motociklični radijalni pneumatik nije ravnomerno nošen, ili kada je vozilo preklapanje, vozilo može imati neusklađenost ili disbalans. Ovi problemi ne samo da će skratiti život Radioničke gume Motorcycle, već i uticati na kontrolu vozila, što može dovesti do opasnosti. Podešavanje guma za motocikle je neophodno za dobijanje najboljih guma za motocikle. Možete se pozvati na uputstva proizvođača automobila za zamenu radioničkog guma Motorcycle u priručniku. Osoba koja se nalazi u toku studija se predlaže za svaki od 8000 do 10000 kilometara, guma za motocikle pomera se malo, čak i ako je manja od 8000 km, ako postoji nepravilna habanja Radionička guma Motorcycle treba prilagoditi, istovremeno, da proveri Pozicioniranje točkova, blagovremeno saznajte za uzrok nepravilne habanja guma u motociklu.

Mnogi ljudi razmjenjuju motociklističku gumu ili drže način na koji mogu spasiti provinciju, vidjeti da je dezen gazećeg sloja skoro izvan vida i dalje nerado promjenjuje, gume za motocikle nadograđuju, pored poboljšanja performansi kontrole, također indirektno povećavaju sigurnost, iako cijena niska Apsolutni prezir ne može, ipak je važan deo vitalne sigurnosti života. U slučaju popravke gume za motocikle, mora tražiti profesionalnu radnju za popravku, obavijest, mora biti vruće za popunjavanje, ne može spojiti traku za rješavanje. U suprotnom, lako je uzrokovati starenje pojasa i drugih delova guma za motocikle, formiranje gomile i ugrožavanje sigurnosti vožnje. Nakon popravke, možete ići na autoput, ali obavezno instalirajte popravljene gume za motocikle na zadnjim točkovima. Naravno, fetalna strana i ostala nepokretna područja imaju problema, motorna guma mora biti napuštena i bez ponovnog korišćenja.