Dom > Vijesti > Sadržaj
AUSSIES U IZOBILJU U 40 GODIŠNJI SUZUKA 8 SATI
Aug 16, 2017

Yamaha Racing sereš gužve u sljedecem koraku podija Suzuka 8 sati za treću godinu zaredom kada ga prvi prešli granicu na 40 godišnjice događaj održan u nedjelju 30 jula.

Pred 128 000 gledatelja, Kawasaki Leon Haslam dobio je holeshot od događaj je Le Mans-stil početka i tijekom ranog troje bitka za olovo između dva vrha smještena završiti i Musashi RT Harc Pro Honda tima – koji je uključivao Aussie Jack Miller, Takumi Takahashi i Takaaki Nakagami-prekretnica došla kada Lowes prošao Miller u lukav esses u krug u drugi sat. Nakon toga tim nikada išao.To je duh

Pokrenut povodom tragične pogibije izdržljivost racer Anthony Delhalle ranije ove godine, Anthony Delhalle EWC duh trofej dodjeljuje na kraju svake WEC okrugli timu ili jahač, amater ili tvornica podlogom, koji čini nešto nevjerojatno tijekom na utrka. Yoshimura Suzuki team sastavljen od Aussie Josh Brookes, Sylvain Guintoli i Takuyom Tsuda pokupila gonga na Suzuka nakon svog galantno fightback iz nesreće rano u utrci. Tim, koji je osposobljen na trećem mjestu, našao sebe u 60 mjesta na kraju prvog sata. Do kraja drugog stekao 25 pozicije i do kraja trećeg sata sjedili su u 28 ukupno. Na pola puta, trio postavljeno je 19 i kopati do osam sati šahiranih zastava gdje su smješteni pozdanog sedmi.