Dom > Vijesti > Sadržaj
Smislu Tirecommon motor kineski grad
Aug 09, 2017

Kineski grad motocikla tirecommon smislu
Motocikla zbog male težine, konjskih snaga, u toku procesa, vozila zbog ubrzanog Inercija, težina straga i stražnje strane, plus u mnogim uglovima su se kladiti na kut kut, možemo vidjeti grad moto gumu na motoru je kako važno To je. Govoreći o urbanim motocikl motocikl grad ništa manje nego priroda grad moto gume gume i grad moto guma grad moto guma tlak je posebno važno!
Vijek trajanja
Općenito, normalan život od urbane motor City moto gume je 3 godine, zbog grada moto guma sama koristeći petrokemijske guma (najlon materijalan) napravljena, osim normalne vožnje stanje vlastite trošenja, plus veliki pomak Grad moto gume su uglavnom performanse grad moto gume Sekcija u državi velike brzine, polovica će grijati u (do radnu temperaturu) i igrati Hvat, ovaj fenomen u izvođenju najočitiju referencu performanse grada Moto guma u ovom redovne visoku temperaturu (jahanje) na niskim temperaturama (tijekom parkiralište), promjena u gumeni materijal također će se povećati. Osim toga, ako se vozilo nalazi za dugo vremena, s vremenom (temperatura razlika je prevelika), grad moto guma je također nevidljivi ubojica.
Druge ruke grad moto guma biti oprezan
Većina domaćih visokih performansi grad moto gume su uvezene uvesti, pored visoke cijene, postoje mnoge domaće prodaje rabljena grad moto gume kroz radnju, iako razlika u cijeni u velikom dijelu, možda ćete moći spremiti na trošak, ali ovi iz nepoznatog porijekla iz druge ruke u kvaliteta ili puno skrivenih od brige. Ovdje da vas podsjetim da, osim toga pažljivo promatrati produkciju godine, druga je da pazite na površini profila površine gume materijala sa ili bez pukotina, dubina, fetalna zid sa ili bez deformacija u tragovima drugi je unutarnji krug i tragovi slomljena je to Perla. Iako mnogi prodavači će obilježiti Jiucheng novo, Bacheng nove slogane i jeftine promocije za privlačenje potrošača, ali ovo je za život sigurnost kada se voze stvari, ne gubim puno.
Motor City zabiti gumu dodatak imaju jak stisak, ali ramenu mokro skliske površine odvodnje i niskim temperaturama okoliša može brzo doći do radnu temperaturu i tako dalje.
Važnost grada motocikl tlaka u gumama
Grad moto guma tlak je jedan od najvjerojatnije promijeniti motor jedna od varijabli, redovite prilagodbe grad moto guma tlak je apsolutno ništa ali štete, ali većina jahača često izlaziti važnost grada moto guma pritisak.
1. uvijek Provjerite grad moto guma tlak
Ako je vaš automobil dnevne biciklističke okruženje na više staja put kiša, preporučuje se da provjerite grad moto guma tlak jednom tjedno. Obratno, ako često putujete u pijesak i šljunka Mješoviti ceste, to je najbolje svaki dan do dva dana da provjerite grad moto guma tlak.
2. Provjerite osnovne grad moto guma tlak
Vozila u opticaju, grad moto guma tlak će biti popraćeno grad moto guma površinska temperatura i porastu, grad moto guma će spomenuti širenja zraka, što će dovesti do toga da grad moto guma grad moto guma Pritisak je prejak. Ozbiljnih slučajeva, to će uzrokovati situacija punkciju, pa odgovarajući potvrdni osnovni pritisak grad moto guma je izuzetno važno, a također vam savjetujemo da provjerite osnovne grad moto guma pritisak u hladnom, da se izbjegne porast temperature i utjecati na motor City tlaka u gumama.
3. Self-made stol visoke kvalitete grad moto guma tlak
Jer grad moto guma tlak će izravno utjecati na grad moto guma okućnicu, uviti, grad moto guma temperatura, tako stoji grad moto guma manometra možete uvijek provjeriti vrijednost automobila grad moto guma pritisak.
4. kontrolu normalan moto grad tlaka u gumama
Motor City low tlak u gumama može povećati stiska grad moto guma, Naprotiv, preniska grad moto guma tlak će uzrokovati grad moto guma upravljača, posljedice pretjeranog trošenja, skretanju će postati više teško. Naprotiv, visokim tlakom grad moto guma može povećati osjetljivost vozila, Naprotiv, previsoka grad moto guma pritisak izazvat Hvat slabjeti, dok se povećava opterećenje prije i poslije amortizer, vozilo više sklona batine. Motor City tlaka u gumama je previsoko ili prenisko su vjerojatno da će izazvati pojavu punkcija nesreće, tako da normalna guma grad motocikl grad moto guma kontrola tlaka je izuzetno važna.