Dom > Vijesti > Sadržaj
Gradske motociklističke gume
Jun 30, 2017

Grad Motorcycle maintenance gume Raiders
Pregled
Tokom procesa vožnje, kao "auto stopala" guma City Motorcycle, poput ljudi koji su prošli kroz svako mesto, doživeli su različito mesto, susreli se sa različitim situacijama, tako da se vlasnik fokusira na provjeru položaja urbanih motociklističkih guma, Ako se pronađe, da se očiste u vremenu, ako se ne brzo čisti, pored auta će se automatski pasti, neki će polako "erozirati" urbane motocikle gume, sve više i duboko, Kada će do određene mere propuštati gume City Motorcycle, što dovodi do uricanja gume u urbanim motociklima, pukotine u gumama itd., Koje mogu da izazovu sopstveni rizik.
Pravovremena zamjena
Prvo: sveobuhvatno čišćenje automobila, a posebno fokusiranje na čišćenje guma City Motorcycle guma, ako je površina gume City Motorcycle poklopac mulja, lako je pokriti ožiljke gazećeg sloja, čišćenje je da proverite gume City Motorcycle Whether Postoji sediment, sečenje, podizanje i drugi uslovi, ukoliko se utvrdi da su gume motocikla motocikla odmah zamenjene.
Drugo: Ako otkriće urbanih guma za motocikle ima ozbiljno habanje, učiniti sila kočenja automobila, kako bi se spriječila takva situacija, najbolje je zamijeniti.
Treće: proverite da li je pneumatični ventil City Motorcycle gumeni proizvod, kada guma postane tamno crvena, što ukazuje na to da se ventil stario, ne može garantovati dobru zategnutost vazduha, što je najbolja zamjena.
Provjerite stanje
Na daljinu automobilom u automobilu mora doći do sudara, velike brzine, brzog okretanja, kočenja u hitnim slučajevima ili preko prepreka, itd., Urbane motocikle gume će biti zbog ovakvih problema i gubitka ravnoteže. Zbog odstupanja vozila, udaraca ili neujednačenog habanja točkova (poznato pod nazivom "jedenje"), koji utiču na sigurnost u saobraćaju.
Proverite pritisak u gumama
Otkrivanje pritiska guma u urbanim motociklima je najvažniji deo svakodnevnog održavanja urbanih motociklističkih guma, ne samo da se može uraditi u pješačkim leđima. U svakodnevnoj vožnji treba razviti redovnu (poželjno jednom nedeljno proveru) proveriti pritisak u gumama dobrih navika, sigurnosni rizik eliminisan u pupolju. Proverite da li se pritisak u gumama treba izvoditi u stanju hladnog guma. Ovo je zbog toga što gume City Motorcycle zbog temperature pri vožnji, pritisak pneumatika će biti veći od stvarne vrednosti, onda ako pritisak u gumu smanjuje gume, hladi pritisak u gumama nakon nedostatka.
Pošto je položaj pogonskog točka pogonskog kola različit (prednji ili zadnji pogon) i upravljač i drugi faktori, što dovodi do urbanih motociklističkih guma pre i posle istrošenosti točkova. Dakle, u cilju dobijanja najboljih uslova habanja urbanih motocikala i dužeg vijeka guma, neophodne su gume City Motorcycle. Molimo pogledajte uputstvo za upotrebu vodiča za gume City Motorcycle. Imajte na umu: Prilikom prilagođavanja pravca guma Citycycle motocikla obratite pažnju na pažljivo posmatrajte kako smer točkova pokazuje smer rotacije strelice točka. Nakon podešavanja osigurajte da je smer rotacije ispravan.