Dom > Vijesti > Sadržaj
Gradske motociklističke gume
Jun 14, 2017

Grad Motorcycle maintenance gume Raiders

Pregled

Tokom procesa vožnje, kao "auto stopala" guma City Motorcycle, poput ljudi koji su prošli kroz svako mesto, doživeli su različito mesto, susreli se sa različitim situacijama, tako da se vlasnik fokusira na provjeru stanja urbanih motociklističkih guma, Biti ostataka ili stranih materija pomešanih u kojima, ako se pronađu, da se očiste u vremenu, ako ne i blagovremeno čišćenje, pored delova automobila će se automatski pasti, neki će polako "erozirati" urbane motocikle gume, Sve više i duboko, Kada će do određene mere propuštati gume City Motorcycle, što dovodi do uricanja gume u urbanim motociklima, pukotine u gumama itd., Koje mogu da izazovu sopstveni rizik.

Pravovremena zamjena

Prvo: cjelokupno čišćenje automobila, posebno fokusiranje na čišćenje guma City Motorcycle guma, ako je površina gume City Motorcycle poklopac mulja, lako je pokriti gazeći sloj gazećeg sloja, čišćenje je da se provjeri gume City Motorcycle Da li postoji Sediment, sečenje, podizanje i druge uslove, ako se nađu u rušenju gume City Motorcycle, odmah treba zamijeniti.

Drugo: Ako otkriće urbanih guma za motocikle postoji ozbiljno habanje, napraviće sila kočenja automobila, kako bi se spriječila takva situacija, najbolje je zamijeniti.

Treće: proverite da li je pneumatski ventil City Motorcycle gumeni proizvod, kada je guma u duboko crvenom stanju, što ukazuje na to da se ventil stario, ne može garantovati dobru zategnutost vazduha, što je najbolja zamjena.

Provjerite stanje

Na daljinu automobilom u automobilu mora doći do sudara, velike brzine, brzog okretanja, kočenja u hitnim slučajevima ili preko prepreka, itd., Urbane motocikle gume će biti zbog ovakvih problema i gubitka ravnoteže. Zbog odstupanja vozila, udaraca ili neujednačenog habanja točkova (poznato pod nazivom "jedenje"), koji utiču na sigurnost u saobraćaju.

Proverite pritisak u gumama

Otkrivanje pritiska guma u urbanim motociklima je najvažniji deo svakodnevnog održavanja urbanih motociklističkih guma, ne samo da se može uraditi u pješačkim leđima. U svakodnevnoj vožnji treba razviti redovnu (poželjno 1 nedeljnu provjeru jednom) provjeriti pritisak pneumatika dobre navike, sigurnosni rizici eliminirani u pupolju. Proverite da li se pritisak u gumama treba izvoditi u stanju hladnog guma. Ovo je zbog toga što gume City Motorcycle zbog temperature pri vožnji, pritisak pneumatika će biti veći od stvarne vrednosti, onda ako pritisak u gumu smanjuje gume, hladi pritisak u gumama nakon nedostatka.

Auto u procesu vožnje na gumama City Motorcycle je veoma velik, vlasnik bi trebao biti posebno zabrinut zbog "stopala" automobila. Sa porastom temperature, gradski motor u gumama u pneumatiku guma takođe utiče temperatura fenomena toplotnog širenja i kontrakcije. Tehničar popravke automobila Gengfei je podsetio, vlasnici su otkrili da gume City Motorcycle trebaju odmah zamijeniti bubnjeve.

City Motorcycle guma Drum Fenomen je jedan od uobičajenih problema sa urbanim motornim gumama nakon upotrebe. Postoji mnogo razloga za izgradnju urbanih bicikala za motorne motore, kao što su urbane gume za motocikle sami postoje problemi sa kvalitetom, urbane motociklističke gume nailaze na ogrebotine prepreke koje se pojavljuju bubnjevima, može doći zbog procesa jakog utjecaja na formiranje bubnjeva . Prema izveštajima, ne standardni pritisak u gumama City Motorcycle, loši uslovi na putu i loše vozačke navike i tako će dovesti do pojave urbanih motocikala bubnjeva guma. Gradske gume za motocikle izgledaju bubnjevi, u bilo kom trenutku rizik od punkcije, vlasnika odmah do redovne trgovine za profesionalno ispitivanje i zamenu. Osim toga, Gengfei podsjeća na vlasnika, pokušajte da izbjegavate dugo vrijeme u lošem saobraćaju na putu, ako je neizbežno, vožnja bi trebala smanjiti brzinu. Pored toga, vlasnik treba da razvije dobre gradske navike za održavanje guma u City Motorcycle-u, često proverava pritisak pneumatika City Motorcycle, kako bi osigurali korištenje normalnog pritiska guma u urbanim motociklima.