Dom > Vijesti > Sadržaj
Gradsko skladište guma za motocikle treba da obratite pažnju na važne detalje
Oct 11, 2017


Guma Citycycle gume su uglavnom čvrsta guma, jer čvrsti pneumatici neće biti opasnost od punkcije proizvoda, a opterećenje je takođe veliko, kako bi se omogućilo da svi na City Gear gume imaju više razumevanja, a onda ćemo predstaviti City Motorcycle gume predostrožnosti za skladištenje:
1, City Motorcycle gume treba uskladištiti u skladištu, biblioteka koja će biti suva, ventilirana, kako bi se izbjegla ekspozicija.
2, unutrašnja cev za odvojeno skladištenje, treba napuniti odgovarajućom količinom vazduha. Kada visite na polukružnom drvenom okviru, okrenite toranj na redovnoj osnovi i nemojte je savijati ili postavljati.
3, gume ili kompleti guma Citycycle gume treba postaviti, striktno je zabranjeno i ubačeno kroz vješanje srca. Guma za velike gradske motocikle dostupna je samo na jednoj spratnoj, srednjoj i maloj gumi City Motorcycle. Okrenite svaka dva meseca.
4, City Motorcycle guma treba biti daleko od toplote, opreme za proizvodnju energije i proizvodnje lokacija ozona. Nemojte mešati sa uljima, lakim predmetima i hemijskom korozijom.
5, isporučena guma City Motorcycle, ne sa uljima, zapaljivim materijalima, hemijskom korozijom i drugim mješovitim i prekrivenim cijenama, kako bi se izbjegla sunčeva svjetlost ili kiša. Moraju se podesiti transport na daljinu.
6, City Motorcycle gume treba uskladištiti na karticama, zapisati gume City Motorcycle gume, specifikacije, nivo, etiketu, proizvodnju i vrijeme skladištenja, prema proizvodnji i skladištenju u serijama, prvi put u prvi red, naređenje za korištenje.
Ako se guma City Motorcycle mora spremiti odvojeno, popunite odgovarajuću količinu vazduha. Kada visite na polukružnom drvenom ramu, ne savijte se ravnomerno ili staklo, već i prema rokovima. I unutrašnja cev istog skladišta, guma ili setova City Motorcycle guma ne može biti ravna, a ne sjediti srce visi, da stoji; i, za veliku gumu City Motorcycle, njegova jedina jednodnevna legislativa, mala i srednja veličina City Motorcycle guma obećala je da udvostručiti pod, svaka dva meseca da se pomera jednom.
Guma za gradske motocikle Zbog dužeg rada na terenu, guma City Motorcycle je deo najvećeg pribora u priključku viljuškara i neće se koristiti kada se u određenoj meri nosi. Naravno, rekli smo da se stepen habanja ne trune u šljaku može se promeniti. Kompanija za viljuškare vas podsjeća da kada se pojavi guma City Motorcycle potrebno je zamijeniti sljedeći fenomen:
Normalna upotreba životnog vijeka City Motorcycle je 4,5 godine. Zbog gazećeg sloja gume biće dugo vremena i starenje, nakon 5 godina čak i ako je habanje gazećeg sloja takođe vrlo malo da bi se zamenilo najbolje. I mnoge male pukotine su uzrok punkcijskih podsticaja. Život guma City Motorcycle će se razlikovati u zavisnosti od gumene formulacije gume City Motorcycle i okoline automobila i vozačkih navika. Ovo zahteva od vozača da vozi neko vreme u uobičajenom automobilu, starenje guma City Motorcycle je takođe znak površine gazećeg sloja delova uglavnom sa strane ramena ili ramena i drugih delova početka privremenog sunca i kiša će pustiti gumenu površinu. Postoje male pukotine u petlji, ove pukotine ukazuju na to da su nosivost i kvalitet gradskog motocikla u ovom trenutku počeli da padaju kako bi smanjili rizik od punkcije najbolje rane zamjene.
Pored starenja. Da biste ukazali na stvarno habanje guma City Motorcycle. A zbog nedostatka signala habanja City Motorcycle guma takođe može koristiti kalibar (ili namenski obrasci guma za motore City City), City Motorcycle guma je takođe prirodna habanja, tako da će gume kompanije za viljuškare u fabrici biti označene ispred Ograničenje habanja pneumatika Guma City Motorcycle, koja ima dubinu rova ​​manja od 1,6 mm, više se ne može koristiti, jer se voda i performanse gume City Motorcycle značajno smanjuju. Pored toga, ako je guma City Motorcycle popravljena tri ili četiri puta, onda je preduzeće za viljuškare predložilo da želite najbolju gumu za gradsku motociklu na upravljaču ili zadnjem točku da smanjite rizik od punkcije.