Dom > Vijesti > Sadržaj
DUCATI Hypermotard predstavio Jimmy Kimmel Live PROMOVISATI CHIPS FILM
Jan 19, 2017

Ducati Hypermotard na Jimmy Kimmel Live na promociji čipova.

Fotografija ljubaznošću Ducati

Ducati je Hypermotard je prikazan na Jimmy Kimmel Live na promociji predstojeće igrani film čipova.

11. januara, Ducati 's Hypermotard motocikla se pojavio na Jimmy Kimmel Live, kao dio promocije za učešće italijanskog brenda u narednom igrani film čipova. U segmentu, glumci Dax Shepard i Michael Peña vozio Ducati u El Capitan Theatre na Hollywood Boulevard za obavljanje kratko štos promociji predstojećeg filma. Dva Ducati Hypermotard se koriste su opremljena po uzoru na izgled California Highway Patrol motocikala za Kimmel snima.

Filma, najavljeno koji će biti objavljen u SAD-u i Kanadi 24. marta 2017. Warner Bros. Pictures, fokusira na dva policajca California Highway Patrol, i remake popularne televizijske emisije. Film je napisao i režirao Shepard, koji je također glumi uz Peña kao likovi Jon Baker i Frank 'Ponch' Poncherello, respektivno.

Ducati je Hypermotard se pojavljuje u filmu kao kontrast tradicionalnim policijski motori. Porodica Hypermotard je Ducati interpretacija na Supermotard stil motocikla koji se koriste na naizmjenično vrste racing površina. Uz visok, vitak tailpiece i uske strane, Hypermotard ima dirt bike-inspirisan estetski i nastao je da bude dovoljno svestran za urbane migracije, vikend touring ili numere dan uzbuđenja.

Ducati Hypermotard prikazan na Jimmy Kimmel Live za iver