Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako se proizvede guma za motocikle u gradovima
Jul 31, 2017

Kako se proizvodi guma City Motorcycle
Postoji mnogo komponenti koje će ući u proizvodni proces Goodyear City Motorcycle guma, i oni igraju važnu ulogu u osiguranju da vaše vozilo postigne optimalne performanse i održava vašu sigurnost
Deo guma City Motorcycle
Bead
Kugla je izrađena od čelika visoke čvrstoće pokrivene gumom, čineći guma Citycycle gume i felne čvrsto sintetičke točkove.
Belt
Čelični pojas je umotan oko gradske gume za sedmicu kako bi ojačao snagu i obezbedio stabilnost, napravljen je od čelične žice prekrivene gumenom žicom od gume. Ponekad povećava i aramidni kabl kako bi povećao dodatnu čvrstoću, otpornost na probu i izdržljivost.
Ply
Papir je skelet Gradske motociklističke gume izrađene od vlakana, obično izrađenih od vlakana koje su pokrivene gumom. Ovo će učiniti vašu gradsku motociklu fleksibilnim. Pljosak je poznat i kao karkasni sloj koji se postavlja direktno na gumu City Motorcycle guma, snagu gume City Motorcycle koju pruža.
Sideways
Ovo je deblji gumeni član koji se proteže od gaze do gazećeg sloja i pruža bočnu stabilnost gume City Motorcycle. Ovde ćete naći sve informacije o proizvodnji guma za motore.
Rukavice i žljebovi
Blokovi gazećeg sloja su odvojeni dubokim rovovima, koji će vašoj City Motorcycle gumi omogućiti odvod vode, snijega i blata. Sipe je mali žljeb ugraviran na blok gazećeg sloja, koji pruža dodatni prijem, što je posebno važno za urbane motocikle gume od leda i snijega.
Ramena
Guma vašeg motocikla na motociklu ima blago nagnuti ivični deo gazećeg sloja sa bočnim dijelom koji se bori sa strane. Njegov uzorak i struktura igraju važnu ulogu u vašem upravljaču.
Gazeći sloj
Ovo je deo vaše gume City Motorcycle na gumama u kontaktu sa ceste. Gazeći sloj takođe obezbeđuje jačanje i hvatanje, a njeni šabloni i receptori određuju većinu najvažnijih osobina performansi vaše gume City Motorcycle.
Gnetenje
Guma vaše gradske motocikla se pomeša sa do 30 vrsta sirovina, procenat sirovina zavisi od performansi urbanih motociklističkih guma. Sastoji se od širokog spektra gume, punila i drugih sirovina, koji se pomešaju zajedno u gigantskom mikseru zvanom Banbury mikser za proizvodnju crnog viskoznog sastava za kaljenje.
Kalendiranje
Nakon guste gume koja se gnjeva ohladi, šalje se u poseban otvoreni mlin gde se guma iseče u trake koje će predstavljati osnovnu strukturu gume City Motorcycle. U toj fazi, takođe su pripremljeni i ostali dijelovi City Motorcycle gume, od kojih će neki pokrivati i drugu vrstu gume.
Formiranje
Sa unutrašnje strane prema spolja u gume u urbanim motociklima. Vlakna mreža, čelični remen, zupčasti sloj, sloj, gazišta i ostali delovi postavljeni su u gradsku mašinu za livenje u motociklu, obezbeđujući da svaki deo bude u preciznom položaju. Izlaz izgleda slično finalnom proizvodu, poznatom kao sirovo rođenje.
Vulkanizacija
Sirova guma se postavlja u grejanu kalupu u kojoj se vrši vulkaniziranje pod pritiskom, a komponente svih guma City Motorcycle su pritisnute zajedno i imaju konačni oblik gume City Motorcycle, uključujući dezen gazećeg sloja i oznaku bočne strane proizvođača.