Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako utvrditi život grada guma za motocikle i stepen habanja
Sep 11, 2017

Kako odrediti život guma Citycycle i stepen habanja
Općenito, normalna upotreba životnog vijeka City Motorcycle je od četiri do pet godina, nakon pet godina, čak i ako je habanje gazećeg sloja takođe vrlo mala i najbolja zamjena, jer će gumeni sloj biti dugotrajan i stariji, a mnogi mali pukotine su uzrok punkcije.
City Motorcycle guma je elastični gumeni proizvod u obliku prstena koji je zasnovan na različitim vozilima ili mašinama. Obično instalirani u metalnom platnu, mogu podupreti tijelo, utjecaj vanjskog udara, postići kontakt sa cestom i osigurati vozačke performanse vozila.
Prema guma formuli gume City Motorcycle, automobilsko okruženje i vozačke navike različitih, City Motorcycle guma će biti različiti. Dakle, ovo zahteva od nas da vozimo više od nekog srca, a znak starenja je i gume City Motorcycle. Kao što su gazeći dijelovi starenja uglavnom su sa strane ramena ili ramena, a drugi delovi ivica su počeli da se pojavljuju, dugoročno sunce i kiša će učiniti da se gumene površinske pukotine pojavljuju male, ovi pukotine pokazuju da je grad Motorcycle gume kapacitet i kvalitet počeli su da opadaju, kako bi se smanjio rizik od punkcije najbolje rane zamjene.
Pored starenja, City Motorcycle guma je takođe prirodna za nošenje. Znači, gradska guma za motocikle će biti označena ispred granice habanja guma da bi se naznačila realnost ovih uslova habanja guma Citycycle. Za gume City Motorcycle bez znakova, možemo i meriti pomoću čahure, a guma City Motorcycle sa dubinom žleba manje od 1,6 mm više se ne može koristiti, jer se voda i performanse gume City Motorcycle dramatično smanjuju. Osim toga, ako je guma City Motorcycle popravljena tri ili četiri puta, onda vam preporučujemo da bolje prebacite ovu gradsku gumu za motocikle na pogon bez pogona ili na zadnje točkove kako biste smanjili rizik od punkcije.
Naravno, život guma City Motorcycle takođe ima odlične odnose sa normalnom upotrebom. Prije svega, želimo da guma City Motorcycle uvek bude pod normalnim pritiskom u gumama, prenizkom ili previsokom pritisku u gumama City Motorcycle će gumama City Motorcycle biti sigurno zakopano skriveno. Potrebno je podsetiti svakoga da ne veruje da oči mogu videti, jer većina automobila sada ima bezdušni niskotlačni meridijan City Motorcycle guma, ponekad spolja će se osećati malo deflacionirano, ali ne znači određeni gubitak, profesionalni Instrument za pritisak pneumatika je jedini način za detekciju pritiska u gumama City Motorcycle.
Razumijete osnovna znanja o gumama City Motorcycle, ali i prvi korak, sljedeći korak je razmisliti kako kupiti vlastite automobile za gradsku gumu Citycycle, a pored potrebe za razumijevanjem njihovog automobila neophodne su specifikacije guma City Motorcycle, ali takođe obratite pažnju Sljedeće aspekte.
Prvo, originalna guma Citycycle guma, originalna guma City Motorcycle je najbolja sa brzinom automobila i maksimalnim opterećenjem automobila, tako da bi teoretski, u zameni gume City Motorcycle trebalo dati prioritet.
Drugo, obratite pažnju na uzorak guma City Motorcycle, automobilski model Citycycle gume, pored toga što igra divan efekat, performanse City Motorcycle guma također imaju veliki uticaj. Često u Šensenu, automobilu, trebate izabrati one sa bolji model gasa City Motorcycle, kao što su pravila malih dijelova uzorka; i potrebu za off-road i dugim kolima, možete odabrati velike dijelove šara.
Na kraju, ako niste zadovoljni prvobitnim upravljanjem vozila, možete razmisliti o zamjeni stana niže od gume City Motorcycle, za mnoge modele, poboljšanje izgleda i rukovanja automobilom je jedan od najefikasnijih načina za zamjenu niski ravni gume City Motorcycle gume. Svaka vrsta gume City Motorcycle ima svoju specifičnu funkciju, tako da u izboru gume City Motorcycle treba pitati kakav je stil guma City Motorcycle pogodan za kakve vozačke navike, pa onda kada automobil vozi sigurnije provesti u City Motorcycle Novac gume takođe vredi više.