Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako suditi kad bi radionička guma MMotorcycle trebala biti zamijenjena
Jun 14, 2017

Kako suditi kada treba zamijeniti radijalni gume mMotorcycle

Između pneumatika u motociklima svi znamo da u normalnoj situaciji moramo nositi ozbiljno trošenje na vreme da se pripremimo. Tada bi trebali biti kako procijeniti kada bi ga trebao zamijeniti Xiaobian vam objasniti:

Jednostavan pristup je da se pogleda uzorak habanja, kao i ramena za gume za motore, zid zida je velika oštećena površina ili bubanj. U stvari, mMotorcycle Radial Tire se pojavljuje u ovim situacijama, a auto okruženje, kao što je kuća za kupovinu prigradskog automobila, na cijelom putu postoji dio nepločnog, uslovi na mMotorcycle radijalnom gumu su odličan test, Dakle, radijalna guma mMotorcycle nosi više nego samo u gradu mnogo više saobraćaja. Dakle, mMotorcycle radijalna guma za naučnu i preciznu inspekciju je neophodna. Na dnu gazećeg sloja motora "▲" nalazi se oznaka za habanje, bez obzira da li nosi ili ne pokazuje da li treba zamijeniti radijalni gume mMotorcycle i ako je oznaka "▲" istrošena, ovaj motor Guma treba zameniti u vremenu. Ovo je tipično habanje guma za motore, jer pored habanja modela ostali dijelovi guma za motocikle nisu oštećeni, postoji takva situacija oko 4 do 5 miliona kilometara, ako su uslovi na putu dobri, vreme automobila Manje, Ova situacija može biti odložena oko 10.000 km ili više.

Cipele mogu nositi popunjavanje, ili jednostavno bacati i kupiti par novih, ali voljeni automobil mMotorcycle Radijalna guma je oštetio, pored pravovremene zamjene, morate pronaći dobar razlog. Pošto problemi sa gumama motora obično nisu zamenjeni samo mogu biti rešeni, dinamička ravnoteža točkova je takođe efikasna znači da će nova guma nastaviti da se nosi.

Radionička guma MMotorcycle u smislu prava na stvaranje je zaista ohrabrenje ah, dilera i proizvođača da se izbacuju između odgovornosti.

Kao garantni period mMotorcycle Radial Tire, zahtevi standarda, korištenje mjera predostrožnosti i drugih informacija i potrošača su usko povezani sa automobilom tri paketa propisa jasno zahtijevaju "lako nositi dijelove osiguranja kvaliteta od strane proizvođača izraziti u tri pakovanja Dokaza. " U tri torbe dokaza, pored tri pakovanja treba obeležiti period važenja, ali takođe treba ukazati na validnost tri paketa početnog vremena izračunavanja, ali i standarda o štetnosti, primjenu mjera predostrožnosti i drugo -politika usluga, informacije koje se iskazuju potrošačima, potrošnja Možete izabrati besplatnu zamjenu delova za habanje i odjeću. Dakle, postoje tri paketa propisa pratnja, kada su auto i mMotorcycle radijalni gume imali problema, ali ne i Bao Bao Bao, mogu se koristiti samo u slučaju automobila i mMotorcycle Radial Tire, od strane potrošača džepan slučaj slučaja obiluje.

U automobilu se tri puta unaprijed nisu pojavile tri kutije politike, 4S prodavnica često "osnove automobila i mMotorcycle Radial Tire su potrošni materijal" odbijene da mMotorcycle Radial Tire uđe u okvir kvalitete garancije, ali samo da zamjenjuje servis motocikla, kada je motor Problemi sa gumama, Diler će biti prva "lopta" izbačena za proizvođače guma za motocikle, proizvođače sa raznim izgovaranjem da se "lopta" vrati potrošaču