Dom > Vijesti > Sadržaj
Unaprijediti nošenje sportske radijalni moto guma
Sep 11, 2017

Nošenje unaprijediti postupanje radijalni motor sport guma
Tvrdoća faktor zbog radijalni motor sport guma strukturnih parametara i materijala (kao što su širina površine, zakrivljenost i kostur materijali, i sl.), često dolazi do razlike u okućnicu. Kako bi se Preciznije izraziti performanse ležaj radijalni motor sport guma, odnos između prizemnog tlaka zraka i opterećenja treba utvrditi. Za to obično koriste tvrdoća koeficijent = opterećenje / (prizemlje površina × zračni pritisak) da predstavlja. Tvrdoća koeficijent tlo opterećenja radijalni motor sport guma može ocijeniti pod uvjetom gravitacijsko područje plana B plan B sheme C.
S porastom tlaka zraka, tvrdoća koeficijent se postupno smanjuje. Osim toga, tvrdoća koeficijent svaka kabina pod opterećenjem (standardno) 1 puta je manji od 1, kada je opterećenje povećava za 2 puta, standardni tlak 810kPa tvrdoća koeficijent veći od 1, što znači da pritisak ne može priuštiti sav teret. Nastavit će se povećati tlak, tvrdoća koeficijent na manji od 1, što znači da je opterećenje radijalni motor sport guma uglavnom od strane pritisak na medvjeda.
Dva programa umoriti na 2 puta teret pod različitih zraka tlaka koeficijent iz tablice podaci pokazuju da u standardni tlak zraka (810kPa), dva ne mogu imati punog opterećenja od tlaka zraka. Podaci pokazuju da je tvrdoća koeficijent C program guma manje od programa guma, bez obzira na pritisak guma, što pokazuje da se C program guma u opterećenja kada gumu nego program za igranje više pritiska.
Uzemljenje koeficijent The Uzemljenja koeficijent je omjer duge osi manjih osi radijalni motor sport guma, što ukazuje na opseg i bočnih deformacija radijalni motor sport guma. Kada radijalni motor sport guma je podvrgnut visoko opterećenja, duge osi promjene uvelike, i kratka os ne mijenja puno. To će uzrokovati značajne promjene u omjeru duga i kratka osi - uzemljenja faktor.
1. vidjeti ako logo je kompletan. Autentični proizvodi ambalaža kvalitete je dobar, poništite okvir na rukopis, pretiska šarene. Kutija, označavaju se uz naziv proizvoda, specifikacije modela, količinu, zaštitni znak, tvornica ime i telefonski broj, itd., a neki Proizvođači još uvijek igraju svoj vlastiti pečat na pribor. Neke od bitnih komponenti kao što su generatori, distributera, pumpe goriva, itd., su također opremljeni upute, potvrde i inspektora koji će korisnika koristiti pravilno održavanje. Nabave treba pažljivo identifikovati da spriječi kupnju lažnih i lošeg kvaliteta proizvoda.
2. vidi li geometrija deformacija. Radijalni motor sport guma se deformira zbog proizvodnje, transporta, nepravilnog skladištenja. Provjerite radijalni motor sport guma uz stakleni tanjur vidjeti radijalni motor sport guma i stakleni tanjur sa ili bez svjetla utvrđivanje savijati; Kupi upravljan čeličnih ploča kvačila ili trenje tanjur, može biti čelik, trenje tanjur ispred njega promatrati da li je deformiran; u kupovinu ulja pečat sa skeletom žig lice bi trebalo biti okrugli, s ploča stakla bez otklon; Nema kostur žig rub bi trebao biti ispravan, s rukom da bi deformiran, pustiti nakon prvobitno stanje treba biti obnovljena. U nabavi raznih vrsta omota, treba također obratiti pozornost na provjeriti geometrijske veličine i oblika.
3. da biste vidjeli da li kombinacija stan formacija. Sportski radijalni moto guma u procesu rukovanja, skladištenja, zbog vibracija, kvrga, često u zajednički dijelovi Bur, uvlačenje, oštećenja ili pukotine, koji utječu na korištenje radijalni motor sport guma. Kupnje treba obratiti pozornost na ček.
4. pogledajte radijalni motor sport guma sa ili bez hrđe. Kvalificirani sportski radijalni motor guma, oba određeni stupanj preciznosti i pristojan završno, važniji sportski radijalni motor guma, veća preciznost, strože anti-rđa pakiranje. Kupnje treba obratiti pozornost na ček, ako našao radijalni motor sport guma ima hrđe mrlje, mrlje plijesni ili gumenim komada ispucati, gubitak elastičnosti, ili časopis površinu očito okretanja linija, treba zamijeniti.
5. pogledati zaštitne površine je netaknut. Većina guma sport radijalni motor je obložen zaštitni sloj u tvornici. Kao što su klipni klin, noseći Parafin zaštite; klipni prsten cilindra linijska obložena uljem protiv hrđe i omotan sa ukrasni papir; ventili, klipovi i drugih anti-rđa ulje s plastične vrećice. Ako paket biti oštećena, ukrasni papir je izgubljen, nehrđajuće ulja ili Parafina je izgubljen i trebalo vratiti.
6. Provjerite radijalni motor sport guma. Kombinacijom dva ili više radijalni motor sport guma komponente, radijalni motor sport guma između tisak-fit, ljepljenje ili zavarivanje, oni ne smiju između moći fenomen, kao što su klip pumpe i podešavanje ruka je kuplung ploču i filter papir izrađeni su od ljepila; ožičenje električne opreme je isto kao da je od papira. Spojke i čelik su usmjerena, trenja ploče i čelični komad usmjerena ili zalijepljen; Napravljen od zavarivanja. Ako ste pronašli labav, treba zamijeniti.