Dom > Vijesti > Sadržaj
Povećati razvoj motocikla Radijalne gume industrije, makro - kontrolu napore
Sep 11, 2017

Povećati razvoj Radijalne gume moto industrije, makro - kontrolu napore
Imamo moć unos na strani transformatora za napajanje, teoretski u srednja Izlazna snaga i originalni ulazna snaga iste veličine. U transformatoru primarne i sekundarne strane je takav odnos: to jest, u Transformator strani originalni doprinos visokog napona i male trenutnom napajanja, na sekundarnu stranu će dobiti niskog napona velika trenutna snaga iste snage. Stoga, sve dok primarne kontrole ulaznog napona može kontrolirati veličinu sekundarne strane trenutno veličine, motor Radijalna guma može kontrolirati temperatura grijanje žice.
Kao i u procesu proizvodnje, brzina vuče žicu nije uvijek držati konstantnom brzinom, kada se brzo, ponekad se zaustavi, zahtijevaju izvlačenje brzine žice promjene, pravovremene prilagodbe veličine kontrolu struje, tako da temperatura žica upoznati se tehnološki zahtjevi, ušteda energije. Kako bi se omogućila precizna kontrola žice grijanje temperatura, može biti iskorišten "automatsko praćenje termostat" uređaja, tako da sustav grijanja u zatvorene petlje sustava za poboljšanje stabilnosti temperature. Mi ćemo razmotriti tiristora pretvarač tehnologija za kontrolu veličine tiristora Izlazna struja, kako bi se postigla svrha kontroliranje temperatura od žice. Ovo je više moguće metode. Dvije metode za podešavanje trenutne metode podešavanja struja sa transformatora je relativno jednostavno; tiristor za podešavanje trenutne metode je složeniji, košta više od Transformator prilagodbe metoda. Dvije metode se temelje na korištenje posebne okolnosti. I povećanje razvoj Radijalne gume moto industrije, makro kontrolu napore ili ne samo kineski motocikl Radijalna guma tržišta neminovno postupno će se neke snage marke poznatih zajedničko ulaganje i u vlasništvu poduzeća od proizvoda, ali i tih proizvođača koristit će Kina je motocikl Radijalna guma proizvodnje troškovi niske povoljni faktori u razmjera proizvodnje za izvoz od motocikla Radijalne gume, što će Nedvojbeno utjecati na domaćeg poduzetništva u na Budući razvoj od motocikla Radijalna guma Izvozi. U tom smislu, mi bi trebao biti potpuno misli, a što je prije moguće poduzeti učinkovite mjere, ili će izgubiti priliku za razvoj veliku žalost.
Ove godine u ožujku, Kina gumeni Industry Association objavio prvi zeleni motor Radijalna guma samodiscipline standard "zelena motocikla Radijalna guma tehničke specifikacije" počelo suđenje. Specifikacije predložio čiste proizvodnje tehničkih indikatora, zagađivača vode i zraka polutant ograničenja emisije, preporučuje 18 zelena motocikla Radijalna guma procesa proizvodnje.
Kina gumeni industrija Udruga tehničke i ekonomske odbora direktor Zhu Hong nedavno u tumačenju "zelena motocikla Radijalna guma tehničke specifikacije" je istakao da "Norma" za razvoj od nadolazeće kineski motocikl Radijalna guma razvrstavanja i označavanja zakona kao temelj tehničke.
Zhu Hong otkrila da je broj motocikla Radijalne gume industrija ekološke standarde razvoja posla u tijeku.
"Moto guma industrije čistije proizvodnje procjena indeksa sustav," priprema izvješća će biti dovršen u listopadu ove godine, nacionalni Razvojni i povjerenstva za reformu će biti izdana u cijeloj industriji nakon implementacije u " Zelena motocikla Radijalna guma tehničke specifikacije"na suđenju svih aspekata prikupljanja i Sažeci svibanj završiti i iznijela stavove i prijedloge unaprjeñenju"zelena motocikla Radijalna guma tehničke specifikacije" ; Zelena sirovina vodič pripreme rada u prosincu, dok je puštanje zaštita okoliša sirovine vodič; Zelena motocikla Radijalna guma sustav označavanja vezane proizvode tehnički indikatori, klasifikacija normi, metode ispitivanja i srodne postupke dokumenata, unutarnji i vanjski laboratorij certifikata i druge relevantne dokumente će biti završen do u kraj 2015.
Jasno je da, osim Radijalne gume moto industrije, gumarskoj industriji u ostalim podsektorima su također uključeni u "ekološki obnovljivi gume" Udruga samodiscipline standarda.
Kina gumeni Udruga otpada guma sveobuhvatan iskorištenja Odjevne industrije tajnik Cao Qingxin rekao autor, početkom kolovoza, Udruga prema regionalnoj podjeli, organizacija proizvodnje više od 10 reciklirane gume poduzeća ulja i kemijskoj industriji gume i obnovljivi proizvodi nadzor kvalitete i Inspekcijskih centra pružiti reciklirati plastične uzorke (pau) sadrzaj granice zahtjevima jaz, i tada značiti "obnovljive gumarskoj industriji, Razina Evaluacije čiste proizvodnje"sadržaja, da potraže mišljenje industrije.