Dom > Vijesti > Sadržaj
Znanja od sportske radijalni motor guma modela (detaljno) vrijedi A posjetite
Aug 09, 2017

Poznavanje sporta radijalni motor gume modela (detaljno) vrijedi posjetiti
Prvi dio osnovno poznavanje sporta radijalni motor gume
Prvo, osnovno poznavanje sporta radijalni motor gume
Od automobila, Proizvođači odredbama zakona prirode guma, promjeru, Obruč kotača. Ali gume su potrošna roba, sve dok Kotači počeli nositi na, brzina trošenja i mnogi faktori. Život istu gumu varira Ovisno o površinu ceste, opterećenje, vožnje tehnologija, održavanja i održavanja razine. Stoga, kada guma do određene kilometraže, to bi trebao biti zamijenjen. Obično guma utora ne smije biti manja od 2mm, u suprotnom, zbog loše stisak uzrokuje klizanje u kutovima, mogu postojati velike brzine vožnje i druge opasne nesreća dogodila. Ovo se odnosi na sigurnost vozača života, to bi trebao biti visoko cijenjena.
Ako želite biti grubo klasificirani gume, mogu se podijeliti u unutarnju gumu i tubeless gume (obično popravak majstor rekao vakum gumu) dvoje. Princip tubeless gume je da bi zrak u unutarnju tubu, ne zahtijeva precizan kontakt između guma i naplatak. Ako tlak zraka je nizak, ne brinite o gumama će otpasti od kotača, rezultira Propuštanje situacije. Dakle, postoje cijevi gume su naširoko koristi u upotrebi Felge i žica off-road vozila i američki ulični automobila. Tubeless gume, princip je upotreba čeličnih obruča (Obruč) naplatak i gumu ruba posebnu strukturu, zrak zapečaćen u polovicama. Ova vrsta guma čak i ako strano tijelo izbo, zrak neće odmah nestati i popravak guma je također vrlo zgodan, Dakle vrlo popularan sa prijateljima. U posljednjih nekoliko godina, tubeless gume su postupno se u obični motocikl. To se može vidjeti dvije vrste gume imaju svoje vlastite snage.
Normalno, kvalificirani gume su označene sa specifikacijama, maksimalno opterećenje, napuhavanje unutarnjeg tlaka, standardne naplatke i zaštitni znak imena i smjerovima. Kao što je guma je označena sa 90 / 90-18 51s Napomena o brizi, gdje predstavlja prvi 90 širine 90mm; "/" nakon 90 stan omjer (%), odnosno visina 90% širine; 18 označava da je unutrašnji Promjer gume 18 inča (1 palac = 2,54 cm), i neke gume pokazuju ravne omjer, onda ravnim omjer je 100%, to jest , širina je jednaka visini *.
Drugo, nabavku sportske radijalni motor gume
Kao radijalni motor sport gume potrošna dobra, stoga, zamjena guma Mo prijateljima je odavno uobičajena. Kao prednje i stražnje kotače različite sile, stražnji kotač nositi uvijek je veća od prednjeg kotača. Općenito za dvije gume prije nego što oni moraju promijeniti paravan guma, ili za nekoliko zračnicu prije moraju mijenjati i gume. Dakle, kako kupiti kvalificirani gume? Možda suočiti motocikl sa širok raznolikost od gume ne možete pokrenuti.
Pri odabiru gume, specifikacijama ne mora biti pogrešan, čak i ako je guma širine uske, specifikacije mogu koristiti, ali ako specifikacije su u krivu, ili nije instaliran ili instaliran previše labav ne može se koristiti. Da li to uzrokovati nepotrebne ekonomske gubitke. Za određivanje točne specifikacije treba uzeti u obzir širinu guma, autor smatra da ako gospodarstvo dopušta, pokušati kupiti široku paletu guma, jer širok gume i kontaktne površine tla, Hvat, tako da mogu dobro pogon snage i kočenja sila, tako da performanse motora da igraju dobro, poboljšati vozačke stabilnost, udobnost i sigurnost. I konačno morati pogledati omotača, i profila je još uvijek važan pokazatelj performanse gume, oblik profila određuje njegova drenaža i iscjedak druge krhotine kapaciteta, ali i utjecaja na performanse prianjanja. Stoga je vrlo važno za odabir odgovarajućih profila. Iste specifikacije i gume su Deseci profila, general trebao temeljiti na stvarnoj situaciji Mo prijatelja za odabir odgovarajućih profila. Ako si često u planinama ili blato ceste, snijeg, led i ostale ceste na cesti, Trebate izabrati off-road široko goljenična groove i dubok gazni uzorak guma, jer guma dubok i širok, u kotačima skretanje, uloga centrifugalna sila kako bi se olakšalo je ro zapadno od vode i drugih otpadaka, tako da guma bolje kontakt s tlom. Ako često putujete na cesti, Trebate izabrati tibije blizu neke, kao što su prsten, strelica i tako dalje. Guma na cesti dok vozite sa kontaktne površine zemlje, može učiniti vozeći više nego druge gume sigurno. Dobrom stanju prijatelja Sjedinjenih država može izabrati visoki prianjanje gume, iako ova stopa trošenja guma je visoka, ali je dobre performanse je dobra guma, da li je drenaža ili adhezije su vrlo dobri, je sigurnosni gume.