Dom > Vijesti > Sadržaj
2018 BMW K 1600 B prve vožnje pregledati
Aug 29, 2017


1. tri načina vožnje diktirati ABS, odziv gasa i vuče postavke kontrole.Dinamičan, ceste, a kiša kontrolu razine intervencije u vezi elektronske saradnika. Dinamika nudi najagresivnija odziv gasa i najmanje intervencija u dok kiša predvidivo pruža najviše opušten odziv gasa, kombinaciji s najviše nametljiv ABS i TC. Cesta je zlatna sredina.

2. 2018 BMW K 1600 B može biti označen kao i bager ali to ne znači da ne mogu voziti sa polet.Uz znatan međuosovinski razmak 63,7 palac i cast aluminijski naplatci 17 inča, Bavarski bager je iznimno intuitivna stroj. U stvari, to je jednostavno jedan od njegovih najvećih prednosti protiv svojih konkurenata. Suptilna prijedlog će omogućiti jahač savjet u i održavati liniju sa puno povjerenje, čineći svoje tvrdio 741-funta težina čini pogreške na listu specifikacije.

3. ne brinite o zaštita od vjetra, K 1600 B vam je pokriven.Uz podesivo vjetrobransko staklo, K 1600 B ima visoku razinu skloništa od vjetra, bilo vjetrobransko staklo je u gore ili dolje položaj. Kada putujete autocestom je prednje staklo gore, ima malo vjetra ovog udarca, pomažući vam zadržati fokus na dulje izlete. Uz to, testirani na gornjem dijelu izglađivanje može se podesiti za usmjeriti zrak prema rider, koji malo pomoći u vrućem vremenu — sigurno to iskusili ljeti Carolinian topline.