Dom > Vijesti > Sadržaj
Motorno znanje o radijalnom održavanju guma
Jul 31, 2017

Radionička znanja o održavanju guma
Motorne radijalne gume su jedan od važnih dijelova šetališta. Uloga radijalnog guma za motocikle je: direktan kontakt sa putevima, težina tela; Korištenje njegovog gumenjaka nakon elastičnosti, lakoće i dijelom apsorpcije zbog ceste uzrokovane neujednačenim vibracijama i šokom; Kako bi osigurali da vozilo vozi pouzdano prianjanje i ne klizi.
Održavanje i održavanje glavnih tačaka na motociklističkim gumama su:
1. Radionički pneumatik motocikla držati sa određenim naduvavanjem pritiska. Radialni pneumatski gumeni naduvavan pritisak, može učiniti da motocikl ima najveću vuču, stabilnost, udobnost vožnje i dug životni vek. Radijalni pritisak pneumatika u motoru ne samo da povećava otpornost na vožnju, povećava opterećenje motora i potrošnju goriva, a ponekad i radioničke gume motocikla izlaze iz oboda. Dok radijalna guma za motocikle pritiska preko Generalne skupštine da smanji stabilnost motocikla, korišćenje vožnje u osećaju "skoka".
2. Držite motocikličnu radijalnu gumu netaknutu i gazeći čistim Svaki put nakon što je automobil bolje proveriti pneumatike pre i posle Radialnih guma za motocikle, uklonite male kamenje ugrađene u uzorak i drugo strano telo. Ako nađete mali noktiju i malo gvožđe, odmah ga uklonite i pažljivo proverite da li je unutrašnja cev probijena.
3. Radioničke gume za motocikle generalno ne treba popravljati, jer je toplota nakon gazećeg sloja veća od ostalih dijelova, auto će biti gore i dole. Popraviti unutrašnju cev je najbolje koristiti metod vatre, u odsustvu materijala za podmazivanje vatre i uređaja, može se koristiti i sa hladnim punjenjem od plastike.
4. Ako često prođete nečiste dijelove, put često raštrkani gvožđe i slomljeno staklo, kako bi se spriječilo da se unutrašnja cijev ne može slomiti, može se opremiti skupom specijalnih alata, to su: pry bar dva, mali cilindar Jedan, mali preklopni rez, sa lepkom sa cevčicom, čini broj placente.
5. Zamena unutrašnje cijevi uglavnom zavisi od stepena starenja i netaknutosti. Iako je unutrašnja cev bila zakrčena, ali njegova pouzdanost i bez vezivanja kroz neoštećenu unutrašnju cev je značajno smanjena. Generalno se koristi za unutrašnju cevčicu od jedne godine ili radi više od osam hiljada kilometara unutrašnje cevi, što bi trebalo da uzme u obzir zamjenu nove gume. Zamenite novu cev, najbolje je na spoljnoj površini blago obložena tankim slojem praha od talca, a zatim u gumu za izradu, tako da možete sprečiti starenje unutrašnjeg cevi i adheziju pomoću gume.
6. Da biste izbegli izlaganje suncu i kontaminirano ulje često izložene sunčevoj svetlosti, ultraljubičasto svetlo će učiniti motociklične radijalne gume suve, starenje, najbolje je zaustaviti motor u prašini, suncu, ventilaciji kiše ili poklopcu automobila. Za radioničke gume za motocikle, ali i na auto bojama, plastika, plastični delovi će igrati zaštitnu ulogu. Sada tržište može kupiti agens za negu radioničkog guma za motocikle, lako ga je koristiti, raspršiti sloj na liniji. Uobičajeni prijatelji mogu pokušati, zaštita radijalnih guma Motorcycle je vrlo velika, posebno anti-UV, kako bi se sprečilo starenje gume. Ulje, kiseline i alkalije na gumenu koroziju, i stoga bi trebalo da izbegavate motociklične radijalne gume sa ovim kontaktima. Dugoročni automobil nije najbolji za korišćenje drvenog okvira za pokretanje, kako bi se sprečilo dugačko područje težine motornog radijskog guma, što je dovelo do deformacije.

7. Tabela za merenje gume guma za pneumatike guma je neophodna, tabela se može podijeliti na nekoliko mehaničkih, u obliku ulja u obliku ulja, kao i na pritisak na vrhu i tako dalje. Koja je najtačnija i dugovječnost ulja, cena je i najskuplja. Postoji neki elektronski LCD ekran, cena nije vrlo skupa, indeks je takođe vrlo lako čitati, samo otkupite najbolje i napredne indikatore na Par, da bi se utvrdilo da li je vrednost konzistentna, u skladu sa budućnošću je najpogodnija tabela pritiska Tire; Ali takođe obratite pažnju na moć baterije baterije, kada će nedostatak električne energije prouzrokovati da očitavanje nije tačno.

Pročitajte gornji opis, vaše metode održavanja radioničkih guma za motocikle moraju imati bolje razumijevanje toga, ako ste zainteresovani za proizvode naše kompanije, pozdravite svoje posjete.