Dom > Vijesti > Sadržaj
Radijalna guma motocikla na nivou brzine i pokazatelja kvaliteta opterećenja
Jun 22, 2017

Radionički gume za motocikle na šifri brzine i indikatorima kvaliteta
Svaka guma ima skup mešanih brojeva koji se sastoje od brojeva i slova, kao što su 185 / 70R13 88H, 185R14 90S itd., Gde su "88H" i "90S" masa gume i nivo brzine. "88, 90" je kôd opterećenja, "H, S" je kôd brzine.
Zbog toga što je svaka guma u proizvodnom procesu u strogoj saglasnosti sa gumama fiksnih tehničkih indikatora dizajna i proizvodnje, stoga, njen kvalitet i brzina opterećenja imaju kritičnu granicu. U procesu projektovanja i proizvodnje ne samo da razmatramo svaki deo gumene formule, već i da uzmemo u obzir krunu uzorka i uzorka dubine krune i bočnih materijala i slojeva, ali takođe smatramo grejanjem, hlađenjem i drugim kompleksom Faktori Zbog toga je guma na označenom nivou opterećenja i brzini guma najvećeg kvaliteta i maksimalne brzine. Kod upotrebe pneumatika, najbolje je da ne premaši svoj maksimum, u suprotnom će smanjiti životni vek gume, ozbiljnu pojavu maligne eksplozije pucanja pneumatika.
Masa opterećenja gume i brzina proizvoda pod nazivom "količina radova", to je: količina radova = masa (W) x brzina (S)
Radionički gumi za motocikle Iz ove formule se vidi da objektivni faktori utječu na pražnjenje, u normalnim okolnostima je opterećeno radno opterećenje pneumatika, kao što su gume 185 / 70R13 88H, njegovo opterećenje = 560 (kg) × 210 (km / h) = 117600. Ako je sporiji, onda se njegovo opterećenje može povećati, a ako je opterećenje manje, njegova brzina može biti brža. Međutim, iskustvo pokazuje da brzina pneumatika od 40km / h ili nešto manje, opterećenje gume se može povećati u skladu s tim, kada brzina guma prelazi 100km / h, potrebno je smanjiti opterećenje. Ukratko, nivo brzine na indikatorima kvaliteta pneumatika i opterećenja, za gumu je veoma važan, zanemariti ili ne prema odredbama upotrebe indikatora, uzrokovati štetne efekte, doći do ozbiljnih povrednih nesreća, tako da većina vozača Moraju razumjeti ove aspekte znanja i strogo u skladu sa pokazateljima o upotrebi pneumatika kako bi se sprečilo nastanak nesreće.
Radionička guma za motore Radna guma, ali i stvar vrlo bolesne, dobra guma, obe strane uzorka nije brušeno, ali sredina krune je polirana, ne može se nastaviti koristiti, što dovodi do ekonomskih gubitaka. Mnogi vozači se osećaju neobjašnjivim, kako se može srediti guma? Bez obzira na to da li je okret, bez obzira na kočenje, i bez obzira kakva je vožnja na putu, trebalo bi da budu gume sa obe strane habanja i da ne bi trebalo da bude sredina gume. Zapravo, glavni razlog za sredinu krune ili zbog pritiska vazduha, ali ne zbog nedostatka pritiska, već zbog pretjeranog pritiska izazvanog.
Radionički gume za motore Radni pritisak pneumatika je previše brz, učinit će srednji deo krune ispupčen, pa je ispred kontakta sa zemljom, to je kao stolar sa ravnomernim planiranjem drveta, izlazni deo plana mora ići. Gume su iste, kada je guma previše naduvana, sredina krune će proturati (žargon koji se naziva i spire) kada je guma u vožnji, prva je kruna krune i kontakt zemlje, najveća sila, Zato nosite najbrže, tako da kada se rameni deo gume još nije nosio, srednji deo krune gume je poliran, što rezultira značajnim gubitkom gume