Dom > Vijesti > Sadržaj
Radionička guma za motocikle kupiti
Jun 30, 2017

Radionička guma za motocikle za kupovinu
Pošto su Radialni gume za motocikle potrošni materijali, promene guma na Mo prijateljima već dugo su naviknute na to. Dakle, kako kupiti kvalifikovane gume? Možda se suočite sa motociklom sa širokim spektrom guma koje ne možete da započnete, nakon Xiaobian-a pod motornim iskustvom Motorcycle Radial Tyre.

Prilikom izbora pneumatika, specifikacije ne smeju biti pogrešne, čak i ako je širina pneumatika uža, specifikacija se može koristiti, ali ako su specifikacije pogrešne ili nisu instalirane ili su instalirane previše slobodne, ne mogu se koristiti. To ne predstavlja potrebu za ekonomskim gubicima. Uverite se u ispravne specifikacije, trebalo bi da razmislite o širini gume, autor smatra da ako ekonomija dozvoli, pokušajte da kupite širok spektar guma, jer se široke gume i kontaktna površina zaleže tako da mogu A Dobar prenos pokretne sile i kočione sile, tako da se performanse mašine za kosu dobro igra, kako bi se poboljšala glatkost vožnje, topline i mira. I na kraju mora da se vidi dezen gazećeg sloja, gazeći sloj je i dalje važan indikator performansi gume, oblik gazećeg sloja gazećeg sloja motora određuje njegovu odvodnjavanje i drenažu drugih ostataka prema talentu, ali i utiče na njegovu performansu.
Zbog toga je veoma važno odabrati odgovarajuću gazdu. Istim specifikacijama pneumatika postoji desetine gazećeg sloja, opšte treba biti zasnovano na praksi Mo prijatelja da bi odabrali odgovarajući dezen gazećeg sloja. Ako često na planini ili putu mulja, snijega, leda i drugih puteva na putu, trebate odabrati širok tibijalni žljeb i duboke gazeći sloj gazećeg sloja, duboke i široke gume, a pri rotiranju točkova, zahvaljujući Uloga centripetalne sile koja olakšava niz vode i drugih ostataka, Radionička guma za motocikle tako da pneumatici budu bolji i dodiruju vazduh. Ako često putujete na put, trebalo bi da izaberete neke čvrste gume, kao što su prsten, strelica i tako dalje. Ovaj pneumatik na putu prilikom vožnje pomoću površine za dodavanje vazduha može učiniti vožnju mirnijim od ostalih guma. Dobar uslovi prijatelja Sjedinjenih Država da biraju visoke gripove guma, iako je ta stopa gume veća, Motorcycle Radial Tire, ali to je dobra performansa je dobra guma, bilo da je drenaža ili adhezija su vrlo dobra, jeste Sigurne gume.

Nadam se da je gornji opis vaše pomoći Oh, iskreno se približavamo kupcima, akcije kako bismo zadovoljili kupce, da bi osvojili dobitne kupce, Motorcycle Radial Tire da bi vodio ličnost kupca, vaše zadovoljstvo je naš najveći zadatak!