Dom > Vijesti > Sadržaj
Veština sportskih radijalnih guma
Jun 22, 2017

Veština guma Sport Radial Motorcycle
Kada točno nabavite gume za sportske radijalne motocikle, pre svega, da vidite svoj izvorni automobil, koja vrsta guma za sportske radijalne motocikle je nekoliko nivoa guma za sportske radijalne motocikle, a zatim pogledajte šta su gume sportskih radijalnih guma za motocikle Uvozi? Ili domaće? Koje je robne marke uvezeno? Koja marka je napravljena u Kini? Pogledajte kasnije, ali pogledajte i vlastitu upotrebu gumenih ploča za sportske automobile radijalnih motocikala, kakav je materijal kao kolica sportskih radijalnih guma za motocikle, da li je rajon? Ili najlon? Ili žica? Zato što u istom automobilu, ako se koriste različiti kablovi kao gume za sportske radijalne motocikle, to će uništiti najbolju manevarsku sposobnost vozila i najbolje iskoristiti performanse. Ovde ćete se bazirati na prethodno opisanoj kosoj gumi relevantnih znanja kako biste potvrdili strukturu trupa. Zatim pogledajte uzorak sportskih radijalnih guma za motocikle. Kosi gume uzorka - jednostavno kao što se general može sumirati u tri kategorije, naime, glatke linije, pruge i sveobuhvatni obrazac (sredina duž linija, obe strane pruga). Iznad ovih stvari je jasno nakon čiste, a zatim pogledajte na vlastitu upotrebu originalnih sportskih radijalnih guma za motocikle utisak kako? Da je originalna upotreba sportskih radijalnih motocikala kvaliteta guma vrlo dobra, onda, prema toj slici. Ako prvobitna upotreba sportskog radijskog motocikla nije zadovoljena, na primer, ne nosite, gazeći gazeći ili uzorak nije idealan, onda je ovaj put za gume za sportske radijalne motocikle prilika da ponovo izaberete. Ako ovaj put za sportske radijalne motocikle gume za više od dva, možete odabrati novu marku. Na primer, dve nove gume, možete staviti nova dva guma za sportske radijalne motocikle na prednji točak, da biste ponovo radili sportske gume za motocikle, sada možete biti nezadovoljni sportskim radijalnim motorom. Ako je promjena sve za promjenu, onda je izbor prilike još veći. Na primjer, prvobitna upotreba gume prednosti, onda se to može zamijeniti i radijalnom gumom; Ako originalna upotreba modela sportskih radijalnih motocikala nije zadovoljena, ovoga puta možete odabrati put za svoj automobil koji vodi putni pravac.
Trenutno su na tržištu uvoznih sportskih radijalnih guma za motocikle i domaćih sportskih radijalnih guma za motocikle relativno velike, stoga, prilikom kupovine sportskih radijalnih motociklističkih guma, prvi koji daju svoje pozicioniranje, ako se originalne sportske staze koriste za gume za motocikle Nije zadovoljan namjerom da promeni brend, onda, pre svega, odlučiti se kupiti uvoz? Ili kupiti kuću? A zatim, prema ranije opisanim domaćim i stranim proizvođačima guma za sportske radijalne motocikle i njihovim kvalitetnim proizvodima, kupite vlastitu potrebu za gumama za sportske radijalne motocikle.
Iznad ovih, sami kupuju sportske radijalne motocikle gume treba napraviti prije ideje. Pored toga, nakon kontakta sa prodavcem, ali takođe treba obratiti pažnju na sledeće poznavanje sportskih radijalnih motocikala:
① obratite pažnju na cijenu. Trenutno je tržište guma na tržištu sportske radijalne motocikla više haotično, ne postoji jedinstveno upravljanje, ne postoji jedinstvena cijena, a neki kanali za kupovinu dilera su različiti, a stopa povećanja cene dilera je drugačija, stoga je isti sportski radijalni motor Gume mogu biti vrlo velike. Stoga, prilikom kupovine sportskih radijalnih guma za motocikle, kada je moguće, pitajte jos nekoliko toga je mudar izbor.
② aktuelne sportske gume za motocikle sportske gume, uglavnom nisu sa unutrašnjom cijevi, a sportski radijalni motociklistički garažni žargon je "guma" umjesto "odeća". Međutim, opšte gume za gume su sa unutrašnjom cijevi, a neke sa uvozom unutrašnjih cijevi, a neki sa domaćim gumama, pa i prodavcima da razgovaraju o cijeni, neophodno je reći "gume" ili "odeća"; Unutrašnja cev ili unutrašnja cijev. Ove male stvari takođe moraju da budu jasne, kako ne bi pogrešno shvatile dve strane.
③ provjerite svoje vlastite kupovine guma za sportske radijalne motocikle. Prvo proverite model i nivo, a zatim pratite strukturu trupa za proveru. Osim toga, da bi se proverilo da li je izgled gume isključen, uzorak je uredan, bočno obeležen je kompletna, čista, usana plodova (sa interfejsom oboda) je deformisana ili ogrebana. A potom provjeriti poreklo, uvođenje uvezenih sportskih radijalnih guma za motocikle, u osnovi je predstavljeno njihovo poreklo, kako bi vidjeli da njihova vlastita kupovina sportskih radijacionih guma nije vlastito porijeklo za proizvodnju. Domaće sportske radijalne motocikle gume će morati da gledaju nije fabrička proizvodnja, nisu proizvodi "A". Pored specijalnog pregleda sportskih radijalnih motocikla gume na zaštićenom znaku su netaknute. Generalni domaći sportski radijalni motori za proizvodnju guma za proizvodnju nepodobnih proizvoda, ne uništeni, već smanjenje cijene, ali će fabrika uglavnom biti gume za sportske radijalne motocikle na zaštićenoj marki koja će biti prikazana nekvalifikovanim proizvodima, ali neki proizvođači i kupci ne kažu , I dalje prodaju kvalifikovane proizvode. Stoga, kada kupujete unutrašnje sportske radijalne motocikle gume, obavezno proverite njegov zaštitni znak.