Dom > Vijesti > Sadržaj
Proces miješanja radijskog gasa u čvrstom motornom pogonu
Oct 20, 2017

Proces miješanja gumenih čestica radnog gasa
Radne gume čvrstog motocikla ne moraju imati stranca, ali takođe znaju njegovu upotrebu, tako solidan proces rafinisanja motora radioničke gume ne znamo da li je razumijemo? Ako to ne razumete, to nije bitno, pa će vam Xiaobian reći!
Čvrsti radionički radionički proces radijacije guma je sjajna siva, prirodna / sintetička guma, ulje, aditivi, ubrzači i druge sirovine pomešane zajedno u mešalici za preradu, kako bi se proizvelo "sve vrste sirovina Pre ulaska u mikser, test mora težina miksera iznosi oko 250 kg, a težina svakog gumenog dela koji se koristi u čvrstim motornim radijalnim gumama je specifična izvedba. Sastav sastavnog materijala zavisi od zahtjeva za performanse Radioničke gume za motocikle, dok promjena u sastavu kompleksa takođe zavisi od proizvođača koji odgovaraju i potreba na tržištu, a to su potrebe uglavnom od vučne sile, performansi vožnje, uslova na cesti i samih radioničkih guma. Sva jedinjenja se testiraju pre nego što im se dozvoli da pređu na sledeći proces - proces pripreme delova, pre puštanja u rad.
Sljedeća Xiaobian je rekla da se ugradnja čvrstih guma predostrožnosti, čvrsta guma za motocikl radijalne gume na motociklu i odgovarajuće gume za motociklične radijalne gume mogu zamjenjivati. Međutim, neophodno je rukovanje sa felnama čvrste gume da se postigne pomoću alata (alata) na štamci. Da bi se osigurala sigurnost i tačnost procesa instalacije, slijede slijedeća pravila:
1, Radioničke gume za motocikle, provjeru felne.
Prvo provjerite radioničku gumu i oblogu za motocikl, tj. Da biste instalirali model specifikacija modela radioničnog guma, isti je sa modelom oboda. Veličina felgi koje se koriste u specifikacijama radioničkih guma Motorcycle je različita, a instalacija treba prvo da se potvrdi. Rims uključuju felge sa ili bez defekata, sa ili bez burrs. Ako je burr, prvo polirani ravno, ili lako povrijediti čvorište za radioničku gumu motora, utičući na instalaciju i upotrebu.
2, kako bi se osiguralo da se radioničke gume za motocikle mogu uspešno instalirati na mestu kako bi se smanjilo trenje između felni, ugradnja radioničkih guma za motocikle i vanjsku površinu obloga za prskanje, prevučenih mazivima, maziva mogu odabrati najčešće korištene sapunom vodom, rozom vodom i sl., uslovno dostupnim motornim radijalnim gumama namenjenim mazivom, ali ne smeju koristiti mast i druga industrijska maziva koja se obično koriste, jer će gumirati i oštetiti motorne radijalne gume.
3, Radionička guma za motocikle na platnu kada je postavljena ravna, nije iskrivljena, u suprotnom instalacija je teška, kada se koristi za okretanje, obod mora biti postavljen na mesto, pričvrsni vijak mora biti zategnut ili lagan za klizanje ili Motorcycle Radial Tire odvajanje obara uzrok opasnosti.
4, u skladu sa standardnim zahtevima ETRTOEDI, Radioničke gume za motocikle ulja u automobilu moraju biti koncentrične. Različiti proizvođači specifikacija i nositi različite motocikle radijalne gume ne mogu se instalirati na istom automobilu ili istoj osovini, a ne sa gumama na naduvavanje, ili lako izazvati lične, nesreće opreme.
Zhan Tire je vrlo često čvrsti motorni radijalni problemi sa gumama, ali ponekad gvožđe se nije izvuklo, jednostavno predstavljaju curenje, generalne vlasnike jednostavne nemarnosti ovog problema, ali tako pustite da motorna radijalna guma ne propušta Reči će postati sigurnosni rizik. Potreban vam je vlasnik radioničkih guma za motocikle za samotestiranje, rano otkrivanje problema.
Radne gume čvrste motocikla propuštale su metod samotestiranja:
1, bilo je noktiju i drugom stranom telu
Radioničke gume za motocikle su najčešća oštećenja koja su prouzrokovana punkcijom strane tijelo, uključujući vijke, ekseri, žicu, dijelove stakla i tako dalje. Ove oštre stvari ako se kravata rane formira mala curenja motora Radioničke gume. U ovom trenutku samo treba pažljivo istražiti Radioničke gume za motocikle naći ćete u izgledu stranog tela, ako se skrivate duboko, možemo da posipamo malo vode u motociklističkim radijatorskim gumama, slomljenim lokacijama će se pojaviti buka i čak i obeshrabreni zvuk The
2, strana motora oštećenog motora
Ako vlasnik ne obrati pažnju prilikom parkiranja, Radioničke gume za motocikle mogu da se oštete na zubima na putu, da se više puta troše broj radijalnih guma na motociklu formiraće se sa strane oštećenog, čine curenje. Ali takođe i formiranje Motorcycle Radial Tire bubanj paketa, dodajte rizik od punkcije. A radne gume za motocikle pored strane oštećenih reči mogu se direktno videti, ukoliko je šteta ili pakovanje bubnja sigurno zameniti nove radioničke gume Motorcycle što je pre moguće.