Dom > Vijesti > Sadržaj
Sportski radijalni motociklistički gumi se pojavljuje na grebanju Njihove sopstvene ruke mogu se popraviti
Jun 14, 2017

Sportske radijalne motocikle gume se pojavljuju na ogrebotine koje se mogu popraviti

Kada imamo malu ogrebotinu na sopstvenim gumama tako da mogu popraviti:

Korak 1: Očistite točkove. Možemo koristiti diluent boje, obrisati ožiljak, ukloniti prljavštinu. Najgoreg dela ogrebotina je teško ukloniti prljavštinu, a zatim možete koristiti čopič za temeljito čišćenje. U vreme čišćenja, kako bi se sprečio pogrešan dio boje, najbolje je pažljivo zalepiti traku oko ožiljaka.

Drugi korak: vlasnik završava vrh četkice, na oštećenom mestu do točkova prevučen bojom, a zatim suvu boju, malo je obojen u boju neke, lako se posmatra vlasnik.

Treći korak: vlasnik i druga dekorativna boja potpuno suvo, sa vodootpornim papirom namočenim u sapunu vodu kako bi površina bila glatka. Zatim koristite smešu da obrišete svetlo i konačno udarite u vosak.

Korak 4: Ako je vlasnik pronašao dubok ožiljak na čvorištu i mora se uveriti da li je metalna površina izložena, ako ne možete da vidite da metalna površina neće rđati, možete se koncentrirati na premaz modifikovane boje. Sa vrhom olovke malo malo, a onda je boja potpuno suva. Ako pronađete eksponiran metal, najbolje je zamijeniti.

Sada će mnogi ljudi u automobilu osjetiti gumu Sport Radial Motorcycle i buku između zemlje, što je tzv. Fetalni šum. U stvari, postoji mnogo razloga za fetalni buka.

Hrapavost puta, struktura kolovoza i kolovozni materijal su faktori koji utiču na veličinu buke sportske radijalne gume. Pored toga, širina guma i točkova pneumatika za sportske radijalne gume takođe ograničava teškoće smanjenja buke, široka guma Sports Radial Motorcycle zbog šire podrške buke će postati veća u poređenju sa onima uskog oblika sportskih staza Za motocikle Pneumatike, široka guma Sports Radial Motorcycle će stisnuti više vazduha i pritisnuti više "vazdušne mase" za proizvodnju vibracija.

A za prednji motor automobila, sedenje u zadnjim sedištima će biti svjesnije sportske radijalne motocikla za bušenje pneumatika, jer je zadnje tijelo kod buke motora i buke vjetra relativno mala, u ovom trenutku će Budu istaknuti, tako da kada ocenjujemo situaciju fetalne buke, većina je izbora sedenja u zadnjem redu za skrining.

Auto se oslanja na sportsku radijalnu motociklu guma i kontakt sa zemljom, guma Sports Radial Motorcycle je odgovorna za nosivost, ubrzanje, usporavanje, upravljanje i upravljanje, svaka vrsta funkcije i njegova gustina i trenje asfalta su usko povezani, to jest , Naš takozvani držač, naravno, što je veći bolji držač, ali svet ne jede ručak, to je bolje držanje gume, obično koristeći posebnu gumenu formulu ili veliku površinu bloka postignutog, cena je visoka , U odnosu na potrošnju goriva buke i druge neželjene efekte pratiće se pojava.

Da bi smanjili troškove, osim ako su performanse automobila visokih performansi obično jednostavne za korišćenje, pametni potrošači bi trebali znati kako odabrati odelo za svoj automobil, a previše razloga za potrošače da iskopaju Out Juan pre trošenja mišljenja.