Dom > Vijesti > Sadržaj
Sportsko znanje o održavanju guma za sportske radionice
Jun 30, 2017

Sportski radijalni motocikl znanje o održavanju pneumatika
Guma je jedan od važnih dijelova šetališta. Njegova uloga je: direktan kontakt s površinom puta, nositi težinu tela; Korišćenje njegovog gumenjaka nakon elastičnosti, lakoće i dela apsorpcije uzrokovane vibracijama na putevima izazvanim vibracijama i udarima; Kako bi se osiguralo da vozilo vozi sa pouzdanim prianjanjem i da ne klizi.

Održavanje sportskih radijalnih motocikala i održavanje glavnih tačaka su:

1. Držite sportske radijalne gume za motocikle imaju određeni pritisak na naduvavanje. Odgovarajući pritisak gume, može učiniti da motocikl ima najveću vuču, stabilnost, udobnost vožnje i dug životni vek. Pritisak pneumatika ne samo povećava otpor pri vožnji, povećava opterećenje motora i potrošnju goriva, a ponekad i gumu izlazi iz oboda. I pritisak guma preko Generalne skupštine da smanji stabilnost motocikla, korišćenje vožnje u osećaju "skoka".

2. Čvrsto držite gumu i čistite gazište Svaki put kada je automobil završen, najbolje je provjeriti gume prednjih i zadnjih guma i ukloniti male kamenje i druge strane predmete ugrađene u šablon. Ako nađete mali noktiju i malo gvožđe, odmah ga uklonite i pažljivo proverite da li je unutrašnja cev probijena.

3. Sportske radijalne gume za motocikle generalno ne treba popravljati, jer je toplota nakon gazećeg sloja veća od ostalih delova, automobil će biti gore i dole. Popraviti unutrašnju cev je najbolje koristiti metoda vatre, u nedostatku materijala za gašenje požara i uređaja, može se koristiti i za punjenje plastičnim hladnim punjenjem.

4. Ako često prođete nečiste dijelove, put koji je često rasipao raštrkano gvožđe i slomljeno staklo, kako bi se spriječilo da se unutrašnja cijev ne može slomiti, može biti opremljena setom specijalnih alata: Jedan, mali preklopni rez, sa lepkom sa cevčicom, čini broj placente.

5. Zamena unutrašnje cijevi uglavnom zavisi od stepena starenja i netaknutosti. Iako je unutrašnja cev bila zakrčena, ali njegova pouzdanost i bez vezivanja kroz neoštećenu unutrašnju cev je značajno smanjena. Generalno se koristi za unutrašnju cevčicu od jedne godine ili radi više od osam hiljada kilometara unutrašnje cevi, što bi trebalo da uzme u obzir zamjenu nove gume. Zamijenite novu cijev, najbolju na svojoj spoljašnjoj površini blago obloženom tankim slojem praha od talcija, a zatim u gumu da napravite, tako da se može sprečiti starenje cijevi i prijanjanje s gumom.

6. Da biste izbegli izlaganje suncu i kontaminirano ulje često izložene sunčevoj svetlosti, ultraljubičasti zraci će učiniti gumu suvom, starenjem, najbolje je zaustaviti motocikl u prašini, suncu, ventilaciji kiše ili automobilu pokrivati krpu, Ovo nije samo korisno za gumu, već i za boju automobila, plating, plastični delovi će igrati zaštitnu ulogu. Sada tržište može kupiti agens za negu gume, lako je koristiti, raspršiti sloj na liniji. Uslovni prijatelji mogu pokušati, zaštita gume je vrlo velika, posebno anti-ultraljubičasta, kako bi se sprečilo gumeno starenje. Ulje, kiseline i alkalije na gumastoj koroziji, te stoga treba izbjeći guma s ovim kontaktima. Dugoročni automobil nije najbolja upotreba drvenog okvira, kako bi se spriječio dugačak dio težine gume, što je dovelo do deformacije.

7. Neophodan je manometar za pritisak u pneumaticima u gumama, sto se može podijeliti na nekoliko mehaničkih, u obliku ulja u obliku ulja, kao i pritisak na vrhu i tako dalje. Koja je najtačnija i dugovječnost ulja, cena je najskuplja. Postoji neki elektronski LCD displej, cena nije veoma skupa, indeks je takođe vrlo lako čitati, samo otkupite najbolje i napredne pokazatelje na paru, da biste vidjeli da li je vrijednost konzistentna, u skladu sa budućnošću je najviše Pogodan jedan tlak pritiska u gumama; Ali takođe obratite pažnju na moć baterije baterije, kada će nedostatak električne energije prouzrokovati da očitavanje nije tačno.

Pročitajte gornji opis, sportske radijalne motociklističke metode guma moraju imati bolje razumijevanje toga, ako ste zainteresovani za proizvode naše kompanije, pozdravite svoje posjete.