Dom > Vijesti > Sadržaj
Sportski radijalni motocikl gume treba obratiti pažnju na važne detalje
Oct 20, 2017

Sportski radijalni motocikl treba da obrati pažnju na važne detalje
Sportska radijalna guma za motocikle su uglavnom čvrste gume, jer čvrsti pneumatici neće biti opasnost od punkcije proizvoda, a opterećenje je takođe veliko, kako bi svi na pneumatiku Sportski radionički motocikli imali više razumevanja, a zatim smo razgovarali o sportskim radijalnim skladištenje guma za motocikle Napomena:
1, guma za sportske radijalne motocikle treba skladištiti u skladištu, biblioteku za održavanje suve, provetrene, kako bi se izbjeglo izlaganje.
2, unutrašnja cev za odvojeno skladištenje, treba napuniti odgovarajućom količinom vazduha. Kada visite na polukružnom drvenom okviru, okrenite toranj na redovnoj osnovi i nemojte je savijati ili postavljati.
3, gume ili kompleti guma Sports Radial Motorcycle treba da se stavljaju, strogo je zabranjeno i ubačeno kroz vješanje srca. Velika pneumatska radijalna motociklistička guma samo kvazi-jednoredna, srednja i mala sportska radijalna motociklica koja omogućava dvostruku dekoraciju. Okrenite svaka dva meseca.
4, guma za sportske radijalne motocikle bi trebalo da bude daleko od toplote, opreme za proizvodnju električne energije i proizvodnje ozonskih lokacija. Nemojte mešati sa uljima, lakim predmetima i hemijskom korozijom.
5, utovar guma Sport Radial Motorcycle, a ne sa uljima, zapaljivim materijalima, hemijskom korozijom i drugim mješovitim, i prekrivenim ceradama, kako bi se izbjeglo izlaganje suncu ili kiši. Moraju se podesiti transport na daljinu.
6, guma sportske radijalne motocikle treba skladištiti na karticama sa zalihama, sportskim sportskim radijalnim gumama, specifikacijama, nivoima, etiketi, proizvodnji i vremenu skladištenja, prema proizvodnji i skladištenju u serijama, prvo iznova, Da bi se koristio.
Ako pneumatik Sport Radial Motorcycle mora biti odvojeno uskladišten, da bi se ispunila tačna količina vazduha. Kada visite na polukružnom drvenom ramu, ne savijte se ravnomerno ili staklo, već i prema rokovima. A unutrašnja cev istog skladišta, pneumatika ili kompleta guma Sports Radial Motorcycle ne može biti ravna, a ne sjediti na srcu, da stoji; i za gumu za sportsku sportsku motociklu, jedino kvazi-jedno vertikalno oslobađanje, mala i srednja Sportska radijalna motocikla se složila da se udvostruči, svaka dva meseca da se pomeri jednom.
Sportska radijalna guma za motocikle zbog dugog vremena u radu na zemlji, tako da guma Sports Radial Motorcycle koja pripada dijelovima motocikla u habanju najveće dodatne opreme, ukoliko se do određene mere neće nositi habanje. Naravno, rekli smo da se stepen habanja ne trune u šljaku može se promeniti. Kompanija za motocikle vas podsjeća da kada vaša guma Sports Radial Motorcycle pojavi sljedeći fenomen potrebno je zamijeniti:
Obično je normalna upotreba sportskog radijalnog motocikla životni vek od 4,5 godine. Zbog gazećeg sloja gume biće dugo vremena i starenje, nakon 5 godina čak i ako je habanje gazećeg sloja takođe vrlo malo da bi se zamenilo najbolje. I mnoge male pukotine su uzrok punkcijskih podsticaja. Jer, u skladu sa sportskom radijalnom motociklom gumene formule guma, automobilsko okruženje i vozačke navike različitih sportskih radijalnih motocikala biće različite. Dakle, ovo zahteva od vozača u uobičajenom automobilu da ostane neka srca, a sportski radijalni motocikl starenja guma je takođe znak površina gazećeg sloja delova uglavnom od kljuna ili ramena, a ostali delovi ivice privremenog sunca i kiše će se pojaviti. da se gumena površina pojavljuje u malom krugu pukotina, ove pukotine označene u to vrijeme sportski radijalni motocikl nosivosti guma i kvaliteta počeli su da padaju kako bi smanjili rizik od punkcije najbolje rane zamjene.
Pored starenja. Da bi se ukazalo na habanje sportskih radijalnih guma za motocikle u realnom vremenu. A zbog odsustva znaka habanja Sport Radial Motorcycle guma može koristiti i čelične gume (ili specijalne sportske radijalne motocikle guma gazećeg sloja guma), sportska radijalna motocikla se takodje prirodno nosi tako da će gume za motociklistu u fabrici biti označene u prednja granica habanja guma. Opšta dubina rova ​​od manjeg od 1,6 mm guma Sports Radial Motorcycle više ne može da se koristi, jer će u ovom trenutku značajno smanjiti performanse radijacionih radova na odvođenju pneumatika i otpornosti na otpust. Pored toga, ako je guma za sportske radijalne motocikle popravljena tri ili četiri puta, onda je kompanija za motocikle predložila da vam bude bolje da pneumatik Sportski motocikli ne upravlja pogonom ili zadnjim točkovima kako bi smanjio rizik od punkcije.