Dom > Vijesti > Sadržaj
Pravilna upotreba i održavanje gradske motociklističke gume bez unutrašnje gume
Jul 18, 2017Pravilna upotreba i održavanje gume City Motorcycle bez unutrašnje gume

Unutrašnja guma City Motorcycle (poznata kao šuplja guma City Motorcycle) se široko koristi u novim tipovima domaćih automobila i uvoznih automobila. Zbog nedostatka razumijevanja njegove strukture i performansi, najčešće se koriste rane habanje i rana oštećenja. Ključ za produženje životnog veka, pravilnu upotrebu i održavanje.

1. Prednosti unutrašnje pneumatike City Motorcycle

(1) dobra zapremina vazduha. U unutrašnjoj gumi City Motorcycle guma postoji sloj nepropusnog sloja, koji je izrađen od posebne mešavine butil gume. Spoljni sloj gume je pričvršćen za sloj gumenog zaptivača, koji je debljine 2-3 mm, koji se posebno koristi za zaptivanje vazduha. Kada je guma gradskog motocikla pod pritiskom naduvavanja pritiska, guma i ivica se pritiskaju zajedno da zadrže pečat.

(2) niska radna temperatura. Pošto nema trenja između unutrašnje i spoljašnje gume i može se zagrejati direktno od oboda, temperatura je niska, nosivost je jaka, a životni vek je dugačak.

(3) struktura je jednostavna i štedi unutrašnju cev i traku za gume, što je pogodno za laku težinu vozila.

(4) ima izvesnu sigurnost i udobnost. Unutrašnji gradski motocikl pada samo kada je eksplozivan. Kada se probija stranim predmetima, pritisak vazduha neće nestati brzo, bar nekoliko decenija, ali se to može izbeći.

2. Problemi koji postoje u korišćenju i održavanju pneumatika City Motorcycle bez unutrašnjih cevi

(1) vožnja je uobičajena guma City Motorcycle. Vrlo je lako iskriviti brze automobile, nagli kretanje, hitno kočenje i slučajnu upotrebu urbanog City Motorcycle pneumatika kako bi umanjili prepreke.

(2) nije naduvana standardnim zračnim pritiskom. Nema unutrašnje gume City Motorcycle gume stroga je u vazdušnom pritisku, što se često ne primećuje u stvarnoj upotrebi. City Motorcycle pritisak u gumama od strane čula do presude, a ne koristite barometar za merenje, u gradskoj vožnji City Motorcycle guma u nestandardnom pritisku već dugo vremena, dati životni vijek, ozbiljno napraviti otpad od motocikla guma.

(3) slepo dodavanje unutrašnje cevi. Zbog motociklističkog guma u motociklima postoje odstupanja u razumevanju strukture, performansi, da je guma City Motorcycle često nedostatak gasa uzrokovana bez tubulja, stoga je dodavanje cijevi za kompenzaciju, zapravo to nije u redu. Nakon dodavanja unutrašnje cijevi, unutarnje trepavice između trenja, grejanja i jednostavnosti za slanje, radne temperature, City Motorcycle otpornosti na abraziju pneumatika, u velikoj meri smanjuju radni vijek, ozbiljne i dalje mogu uzrokovati paljenje malignih nesreća, izuzetno je opasno za automobile ubrzavanje .

(4) bez posebnog rada alata, lako se stvara neujednačen ili gumeni prsten na rubu ivice, što dovodi do curenja ili spora curenja.

(5) guma za urbanu motociklu se neće trajno zameniti. Većina vozača do transpozicije, što znači razumijevanje, nije dovoljno, plaši se nevolja, nepripremljeni za transpoziciju ili samo lokalnu transponaciju pojedinca, kako bi se postigao idealan efekat transpozicije, a pojedinačni gradovi City Motorcycle guma ne mogu koristiti.

3. Pravilna upotreba i održavanje gume City Motorcycle bez unutrašnje gume

(1) podići svijest. Grad bez zračnica u našoj zemlji je još uvek u ranoj upotrebi prednosti koje nije dovoljno znati, i dalje koristi tradicionalne ideje o tome, ne samo da skraćuje životni vek i otežava punu predstavu njegovim superiornim performansama .

(2) strog standard inflacije. Strogo standardna inflacija je ključna za produženje njenog vijeka trajanja. Pritisak u gumama iznad standarda će dovesti do gubljenja gume City Motorcycle gume, performanse ublažavanja će biti oštećene, promet će se povećati i učinak kočenja će biti pogoršan. Da li je jako opasan pritisak u gumama City Motorcycle manji od standarda (u gradu je trenutno uobičajen grad City Motorcycle guma, što je dovelo do toga da je glavni razlog rane oštećenja guma za motocikle). Jer, pod istim pritiskom, radijalno izobličenje motociklovog guma bez zračnica je tri puta više od obične gume City Motorcycle-a, takva velika deformacija će oštetiti oštrinu i zaštitu od pufera, ozbiljno kada brzo odlazi guma City Motorcycle.

(3) proveriti pritisak vazduha i gas. Guma za gradsku motociklu nije apsolutno zapečaćena, čak iu gradovima City Motorcycle guma i neoštećenim okolnostima u qimenksinu, usporila bi se na stan, pa se zato mora često koristiti ZhaQin. Uobičajeni automobil treba da proveri pritisak vazduha pre nego što napusti automobil, zaustavi i prima automobil. Pregled nakon zatvaranja automobila treba meriti barometrom nakon što je urbana guma za motocikle spuštena na normalnu temperaturu. Mjerač pneumatika u urbanom motociklu treba redovno proveravati kako bi se izbjegla prekomjerna greška. Da bi se smanjilo curenje vazduha, ventil mora biti opremljen poklopcem ventila radi zaštite ventila.

(4) ispravno voziti. Pravilna vožnja ima odlučujuće dejstvo na životni vek gume City Motorcycle bez unutrašnje gume. Oštri okreti, često kočenje u hitnim slučajevima, loš izbor puteva i opstrukcije na putu su svi faktori koji čine oštećenja urbanih motociklističkih guma i ne mogu se zanemariti. Čuvanje automobila na sredini puta smanjuje temperaturu gume grada City Motorcycle i produžava vijek trajanja. Prema informacijama, brzina automobila će se smanjiti za 15% kada je brzina od srednje do velike brzine.

(5) upotreba specijalnih alata za uklanjanje guma za urbane motocikle. City City Motorcycle guma treba popraviti, najbolje je imati specijalne alate za popravku. Takođe vredi platiti više, jer košta stotine dolara da ošteti gradsku gitaru City Motorcycle. Takođe, obratite pažnju da gume treba označiti pre nego što budu uklonjene tako da se mogu montirati u istom pravcu.

(6) pravilnog izbora i ugradnje. U istom tipu automobila, uzorku i istoj gumi City Motorcycle. Obavezno nosite opterećenje i postignite uniformno habanje. Svako mešanje koje koristi, ne samo da će ubrzati oštećenja pneumatika City Motorcycle, već će povećati potrošnju habanja i potrošnje goriva.

(7) zamjena guma u regularnim urbanim motociklima. Nakon određene kilometraže, različiti dijelovi gume City Motorcycle će pokazati različite stepene zamora i habanja, tako da se mora izvršiti zamjena guma City Motorcycle. Za vozila koja se često koriste na većim oborenim putevima preporučuje se metoda crossovera. Za vozila koja redovno putuju na relativno ravnom putu preporučuje se ciklična metoda zamjene.