Dom > Vijesti > Sadržaj
Motorna radijalna guma razvijena u brzu traku
Jul 07, 2017

Motorna radijalna guma razvijena je u brzu traku

Osnovni tip: 1. jula, implementiraju se četiri industrijske standarde za motociklističke elektronske etikete. U standardu, performanse funkcije, način ugradnje i metoda kodiranja RFID elektronskih oznaka standardizovani su kako bi osigurali sigurnu gume za motocikle nakon implantacije. Ova četiri standardna unificirana tehnologija će ubrzati tehnologiju u promociji industrije, sve više će biti sa gumama za motocikle RFID elektronske oznake, ubrzati razvoj domaće industrije motocikla radijalnih guma. Za gume gumenih proizvoda gume, nakon godina razvoja tehnologije i tehnologije, ovo će dovesti do inteligentnog puta, budućnosti ili će imati više razvojnog prostora. Treba pomenuti gume za motocikle.

Od 1. jula, četiri industrijska standarda za motocikle gume su formalno implementirana pomoću rfid elektronskih oznaka.

U standardu, performanse funkcije, način ugradnje i metoda kodiranja RFID elektronskih oznaka standardizovani su kako bi osigurali sigurnu gume za motocikle nakon implantacije. Ova četiri standardna unificirana tehnologija će ubrzati tehnologiju u promociji industrije, sve više će biti sa gumama za motocikle RFID elektronske oznake, ubrzati razvoj domaće industrije motocikla radijalnih guma.

Za gume gumenih proizvoda gume, nakon godina razvoja tehnologije i tehnologije, ovo će dovesti do inteligentnog puta, budućnosti ili će imati više razvojnog prostora. Što se tiče guma za motocikle, morate pomenuti automobile koji su međusobno zavisni od rođenja. Kako gume za motocikle postepeno ulaze u doba intelektualizacije, auto kompanije će pružiti više opcija za svoje auto-proizvode i više sigurnosti.

Standardna implementacija, ubrzanje Razvoj motociklov radijalnih guma

Gume za motocikle zvanično su odobrene od strane ministarstva industrije i informacionih tehnologija u 2014. godini, a odobrilo ministarstvo industrije i informacione tehnologije 2014. Odobrenje je odobreno 15. januara ove godine, a implementacija je održana 1. jula, nakon što je više Od dve godine. Ovi četiri industrijska standarda, iz različitih aspekata, standardizuju primenu RFID tehnologije u Motorcycle Radial Tyres-u kako bi osigurali brzo i široko rasprostranjeno usvajanje proizvoda Motorcycle Radial Tire.

RFID elektronske oznake mogu se dodati proizvodima guma za motocikle kako bi mogli pratiti proizvodni proces i kvalitet motornih radijalnih guma. RFID elektronska oznaka može preneti podatke kako bi mogla prenijeti podatke o prenosu guma za motociklu u realnom vremenu i postati osnova za prenos podataka guma za motocikle u doba automobila.

RFID elektronske oznake su gotovo zanemarljive u količini u odnosu na gume za motocikle, tako da neće biti utjecaja na upotrebu nakon instalacije. Sa RFID elektronskim oznakama ova bolja rešenja za prenos podataka, u kombinaciji sa svojim fizičkim prednostima, rešila su veliki problem za motocikle na tehnologiji.

Uz zrelost budućih senzora i rešenja, gume za motocikle mogu brzo da reše funkcije nadzora i podešavanja. RFID tehnologija je korišćena u nekim motornim radijalnim gumama i radionim gumama za motocikle te je postigla dobre rezultate. Uz stalnu promociju i smanjenje troškova, RFID tehnologija će se postepeno primjenjivati na pneumatike automobilskih motocikala.

Sigurnost garancije, motorno osvetljenje prednje ploče motora

Tradicionalne proizvode za gumene motocikle mogu se meriti samo pomoću uređaja za nadzor pritiska u gumama nakon što je automobil zaustavljen, ali postaje veoma teško kada se radi o vožnji na daljinu.

Za pokretne automobile gume za motocikle su veoma važan deo sigurnosti. S obzirom na to da je radionički pneumatik motora dio direktnog kontakta sa površinom puta, ukoliko dođe do gume ili druge nesreće, to će dovesti do nepopravljive nesreće kada je automobil prehladan.

Kao i sa postepenim razvojem tehnologije, postojeći prototip gume za motocikle je široko upotrebljen, što je i velika pogodnost za popularizaciju Motorcycle Radial Tyresa u budućnosti. Bilo da je to za korisnike, Radioničke gume za motocikle ili auto kuće, radioničke gume za motocikle će imati duboku značenje.