Dom > Vijesti > Sadržaj
Nova guma sport radijalni motor se danas široko koriste
Aug 18, 2017

Nova guma sport radijalni motor se danas široko koriste
Ali kada ulazimo u eru električnih automobila, radijalni motor sport guma zahtijevaju vrlo nizak otpor kotrljanja. Za trenutne sportske radijalni motor guma tehnologiju, možda nećemo moći ostvariti željene rezultate. Tu je novi koncept radijalni motor sport guma, to jest, "visoka i uska" radijalni motor sport guma. U usporedbi sa standardnih radijalni motor sport guma, je veća u promjeru, viši, gaziti uži. Tako ga zovemo visoke uske vrsta sporta radijalni motor guma sport radijalni motor gume nosivost se određuje veličina radijalni motor sport guma i napuhavanje pritiska. To se može vidjeti da će se u obzir visine i širine gume radijalni motor sporta u cjelini. Moramo usporediti ova tablica Prikazuje obične radijalni motor sport guma i visoke uske vrsta nova guma sport radijalni motor, nova guma sport radijalni motor su veće, tako da je Ukupni Promjer vidjeti, nego Prosječan sportski radijalni motor guma biti 11% više. Širina presjeka sport radijalna guma je smanjen za 15%, a nosivost i nosivost ne utječe na opće sportske radijalna guma. , Moramo povećati tlak guma sport radijalni motor, u slučaju povećanog pritiska na napuhavanje, nova guma sport radijalni motor i standardne obične radijalni motor sport guma su isti.
Zašto je visoke uske radijalni motor sport guma, to je zato što guma sport radijalni motor u upotrebi kada guma sport radijalni motor ako manju veličinu, treba okrenuti broj okreta će biti više, ali ako su radijalni motor sport guma veća ili viša, tako da radijalni moto sport guma na istoj udaljenosti, u usporedbi s tradicionalnim radijalni motor sport guma, broj rotacija će biti manji. Manje rotacije, to znači manja deformacija manja deformacija znači njegova histereza je manji, tako da sportski Radijalne moto guma kotrljanje otpor je još manja. U principu, svaki 1% promjera guma radijalni motor sport će donijeti oko 1% smanjenja otpor kotrljanja. Druga razmatranja, kako bi sportski radijalni motor guma više suziti, je za smanjenje klima blok, pa kad radijalni motor sport guma kotrljanje, pokušajte smanjiti klima blok može smanjiti otpor kotrljanja, što također može pomoći za smanjenje buke Sportska guma radijalni motor. Sportski radijalni motor gume kažu da napuhavanje tlak je veći, tako da prilikom valjanja, deformacije je manja, otpor je manji.
Međutim, visoke uskom radijalni motor sport guma lice tehnički izazovi koji mogu utjecati na druge sportske radijalni motor guma performanse, pogotovo dinamičke stabilnosti. To je relativno uski sportski radijalni motor guma, što predstavlja horizontalne stisak nedovoljan, u prijelazu vrijeme, možda zbog nedostatka Hvat, uzrokovat neke nestabilnosti, tako da možete vidjeti napravili smo usporedbu izvedbe standardne sportske radijalni motor guma i nova guma sport radijalni motor. Tako ovaj novi sportski radijalni motor guma na buku i otpor kotrljanja, itd., su poboljšani. Ali možemo vidjeti da je u rukovanju i zahvat je još uvijek Nedovoljno, pa nova guma sport radijalni motor se danas široko koriste.
Pogledamo proizvodnja električnih vozila u Kini radijalni motor gume, mislim da bi trebao biti upoznat s tim. Smo nas Cooper čvrste platina sport radijalni motor umoriti učiniti neke istrage, velika većina kineski električni automobil sport radijalni motor guma ili standardni radijalni motor sport guma, nisu posebno za ovaj električni automobil dizajn sportske radijalni Moto guma. Slično tome, također smo gledali izvedbu situaciji za to, za zahtjeve OEM vidjeti da je njegova kotrljanja koeficijent oko 8,5 do 7, što je relativno niska potražnja za sport težine i buke moto guma u tom pogledu , i nema posebne potrebe za električni automobil radijalni motor sport guma.
Pa, sažeo svoj govor, postoje tri glavna, prvo u kineski tržište uglavnom koriste u standardni radijalni motor sport guma, nego poseban novi koncept radijalni motor sport guma, mislim da većinu sportova radijalni motor gume Proizvođači imaju takav koncept, takav trend može nastaviti za nekoliko godina. Moramo uzeti u obzir za električni automobil sport radijalni motor gume, otpor kotrljanja, težine i buke su vrlo važne tehničke zahtjeve, zanimljivo da su ovi zahtjevi i opće sportske radijalni motor guma istraživanje i razvoj Trendovi u potpunom skladu, vjeruju da u narednih nekoliko godina, novu energiju vozila za radijalni motor sport guma može postati vrlo mainstream proizvoda će biti izvedbe i tehničkih ograničenja, ali vjerujte radijalni motor sport guma Proizvođači će i dalje se zalaže za poboljšanje performansi i radijalni motor sport guma.