Dom > Vijesti > Sadržaj
Koji su izazovi motocikl Radijalna guma izvoza?
Aug 31, 2017

Koji su izazovi za motocikl Radijalna guma Izvozi?
Nedavno, Kina naftne i kemijske industrije Federacije objavljena prva tri kvartala petrokemijsku industriju ekonomske operacije izvješće. Prva tri kvartala domaći motocikl Radijalna guma tržišne cijene su bile stabilne, motocikl Radijalna guma izvozne cijene pale više.
U prva tri kvartala, Prosječna cijena putnički auto guma izvoz je US $ 2507.9 / Toni, dolje 12,7% prošle godine; cijena putnički auto guma je 2031.0 USD/tona, 13,5%; Inženjerstvo motocikl Radijalne gume (veće od 61 cm Promjer naplatka) izvozna cijena 2574.3 USD/tona, pala za 9,4%.
Valuta Amortizacije uzrokovane porast troškova.
Iako devalvacija renminbi za većinu prodaje se oslanjaju na izvoz od kineski motocikl Radijalne gume je dobra stvar. Međutim, RMB devalvacija motocikl Radijalna guma posao platiti trošak će biti veći. Prvo, od sirovina uvoz, povećao troškova sirovina. Vanjske prodaje primljeni nakon stvarne prodaje su također smanjeni, dobit više stezanja. To su devalvacija valute za motocikl Radijalna guma izvoz poslovnih izazova.
Dvije gume cijene oscilirati rizik
Guma je glavna sirovina za motocikl Radijalne gume, obično oko 30% troškova proizvodnje ili čak i veći. U je ostvarena unosa tih dviju tvrtki, na primjer, prvoj polovici ove godine činila 29.12% od ukupne cijene dionica GM, prirodna guma sintetička guma činili 7,08%, dok je trokutasti motocikl Radijalne gume ove dvije podaci iznosila 41%.
Šangaj Futures Exchange prirodna guma ročno završna cijena pokazuje da je u početkom 2011 cijena od prirodne gume blizu 45.000 Yuana/tona, nakon šoka, a sad cijena 15.000 Yuana/tona. Iako je taj trend je u opadanju, ali Međunarodna ekonomska situacija, prirodnih uvjeta, razvoj alternativnih materijala i drugih faktora, prirodne gume cijene u posljednjih nekoliko godina pokazala značajnu volatilnost.
Volatilnost cijena prirodna guma će dovesti do povećanog pritiska na trošak kontrole tvrtke, rezultiralo povećan rizik od bruto marža volatilnost, rizik od prihoda volatilnost, rizik popunjenosti obrtnog kapitala i povećan rizik od Nestalnost zaliha vrijednost. Ako budućnost i dalje varira značajno, ili će imati uticaj na poslovni moto Radijalna guma.
Treće, gumeni Uvozi lice strože institucionalnim izazovima.
Na srpanj 1, počela provoditi novi standard kompozitnog ljepila, zatvarajući vrata spoj ljepila uvoza. Na taj način će pogoršati globalnu ponudu od prirodne gume višak, ali ne pridonosi Jiaojia. Na taj način, to je teško postići svrha poboljšanje prihoda plastične poljoprivrednika, ali također napraviti motocikl Radijalna guma posao je jako boljeti.
Na početku ove godine, nakon objave nove plastične natpise, međunarodni dobavljači tiho podigao cijenu od kompozitne gume, je počeo utjecati na troškove proizvodnje motocikla Radijalna guma. Domaće kompozitne gume standarda imati bio izmjena i implementiran, pomiješana gume kao zamjena, preferiraju uvozom.
Zatim relevantne državne službe može biti izmijenjen na standardne gumene smjese, prirodne gume omjer je ograničen na 50% ili manje. Ovo će uvelike poboljšati troškovi sirovina.
Četvrto, motocikl Radijalne gume "dvostruko obrnuti" utjecaj.
Sad je Kina je glavni izvoznici od motocikla Radijalne gume, "dvostruko obrnuti" istraživanje Kina je motocikl Radijalne gume industrije će izazvati određeni stupanj utjecaja. "Dvostruki obrnuti" istraga će se prodavati u Sjedinjenim Državama putnika i svjetlo kamion moto Radijalne gume (oba polu-čelik gume) broj oštar pad, će napraviti veliki broj izvoz motocikl zid gume na domaće tržište, tako da je Zasićenost domaćeg tržišta konkurencija je više intenzivna, posebno na zamjenu guma tržištu, će ubrzati do Kina je motocikl Radijalna guma proizvodnje poduzeća "izlazak" tempo, prekomorske tvornicama kako bi se izbjeglo "dvostruko obrnuti" efekt.
Više nego u Sjedinjenim Državama, u studenom prošle godine, Rusija i Kazahstan carinska unija na Kina je kamion guma antidampinške mjere; Europske unije, Brazil, Indija, Egipat i druge zemlje i regije su također pokrenula niz antisubvencijskih, anti-damping istraga kineski motocikl Radijalne gume industrije. To će Nesumnjivo negativno utjecati na izvoz od kineski motocikl Radijalne gume.
Ove godine je sad na kineskog čelika guma "dvostruki obrnuti" u prvoj godini, AMERIČKI trgovci iskoristiti priliku da uvoz velike količine od kineski motocikl Radijalne gume, ispred čarapa. Ovoj fazi rasta izvoza neće trajati dugo. 2017 "dvostruki obrnuti" na kineski motocikl Radijalna guma izvoz će pokazati više Koncentriran show.