Dom > Vijesti > Sadržaj
Koja je razlika između Sport Radial motocikle gumi i na pravom
May 27, 2017

Sportski radijalne gume za motocikle i obični kakva je razlika između strukturnih poređenje

1, širina: sportski radijalni širina motocikla guma je širi od obične gume, što je povećanje veće prizemlju kuće, poboljšati držanje. Običnih guma omotača uske, tako da možete smanjiti prizemlju kuće, čime se smanjuje otpor, uštedi energije.

2, flat rate: sportski radijalni motocikl guma paušala je niska, čini se relativno tanak strani gume, što je smanjenje gubitka kinetičke energije guma, koliko je to moguće moment u potisak. Osim toga, niska stopa ravnanje može pružiti dovoljnu podršku sile pri vožnji velikom brzinom. Obične gume paušal je relativno visoka, tako da možete apsorbirati vibracije na trnovit put, tako da automobil da otvori udobnije.

Drugo, usporedba spoj

Sportski radijalne gume su uglavnom relativno mekan, što može povećati prianjanje. Parcijalne kretanje radijalne moto guma će koristiti hot melt i polu-hot melt. Su kako bi se poboljšala stisak može biti. Gume gumeni spoj običnih teško, uglavnom kako bi se poboljšala trošenje guma, smanjiti drag i set.

U izboru guma, u skladu sa svojim modelima i korištenje situacije, fit je dobra

Sportski Radial Moto gume široke gume, treba reći da je omotača guma je vrlo široka, a perla gume (vanjski promjer) i omotača udaljenost je vrlo mali ili guma izgleda vrlo ravna. U stvari, koristi guma su: brže i glatko povećati kontaktna površina sa zemljom, vozilo u viljuškar brzinu vožnje i druge reakcije, dok je gorivo za vozila da raste, korištenje takvih gume su uglavnom high-end automobili ili sportski automobil. Jedan: anti-punkciju = sigurnost - površina vakuum guma je sloj visoko kvalitetne gume, napuhan nakon vanjski napetost raste na unutrašnjoj površini formiranja određenim pritiskom da poboljša sposobnost samozvani razbiti, jednom probušen, za razliku od običnih guma Dakle plina u trenutku sve oduška završio, će nastaviti još neko vrijeme da se zaštiti sigurnost velike brzine vožnje. Drugo: ultra-wear = uštedjeti novac - vakum guma kotači od običnih prečnika točka, u pogon neće biti pogođeni uticaj kočioni doboš topline. Budući da ne postoji unutarnja cijev i obloge, gume i pečat točka prsten u cjelini, u vozilo velikom brzinom, guma i ceste trenja uzrokovana visoke temperature, u unutrašnjem (vrući zrak) kroz čelika prsten direktno griju dole temperaturu guma, službe život. Treće: nisku potrošnju goriva = novac - vakuum gume u metričke jedinice 315 / 80R22.5,295 / 80R22.5,275 / 70R22.5 za gumu, ugao guma kruna je nula, tako jaka adhezija. Može održavati dobru stabilnost u vožnji i manje trenje, pogoduje apsorpciju udara i poboljšati brzinu. Pozicioniranje pojasa je visok, radijalno odstupanje točka je mala, a otpor je mala. Čime se smanjuje goriva 3%. Korištenje tubeless gume kamion, kamion otpornost na habanje, sigurnost, udobnost, stabilnost nego korištenje