Dom > Vijesti > Sadržaj
Yoshimura Proizvodi Sada distribuiran u SAD od strane zapadnih sila Sports Inc.
Jan 19, 2017

14. januara, WPS (Western Power Sports, Inc.) donijelo je službena objava na svom godišnjem Boise, ID sastanak nacionalne prodajne da će kompanija sada uključuju Yoshimura proizvode svojim širi popis od proizvođača. Šest WPS distributivnih centara sada će otvoriti svoja vrata za isporuku Yoshimura off-road, ulica, ATV i UTV proizvode širom Sjedinjenih Američkih Država.

WPS distribuirati Yoshimura proizvode

Fotografija ljubaznošću WPS

WPS je najavio dodatak Yoshimura proizvoda na svoju listu trgovaca.

Tokom godina, Yoshimura je posvećen R & D i odgovara ova posvećenost beskompromisni standarda kvaliteta u auspuhe. Pažnju na detalje i starog svijeta izrade koji ide u izradu Yoshimura proizvode je nemoguće replicirati sa mašinom. Tehničari na poslu postoje umjetnici; izduvni sistem oni proizvode su umjetničkih djela. Sve ovo talenta, alata i sirovih metala dolaze zajedno da se formira najbolji izduvnih sistema u svijetu. Je Yoshimura moto je jednostavan i nije promijenio od kompanije početka: napraviti najbolje delove moguće, i nikada kompromis.

WPS distribuira Yoshimura proizvoda SAD

Fotografija ljubaznošću WPS

Već više od 50 godina, Yoshimura je isporučio veliki, beskompromisan proizvoda, a sada će WPS distribuirati te proizvode širom SAD-a.

Craig Shoemaker, predsjednik WPS i izvršni direktor izjavio je da je "Ovo je velika vijest za sve nas ovdje u WPS. Kada smo napravili najavu prvog dana našeg osam dana nacionalne prodajne sastanak, naš rep sila bio uzbuđen! Uz Yoshimura tradiciju proizvodnju visoko kvalitetnih ispušnih sistema, mi smo počašćeni biti distributer njihovih proizvoda. Naša ekipa je super uzbuđen dodati još jedan kvalitet linije za ono što smo već distribuirati i proširiti našu ponudu i uslugu našim dilerima. "

Don Sakakura, Sr. potpredsjednik Yoshimura R & D America Inc. dijele u uzbuđenje navodeći "Mi uzeti naše poslovanje partnerstva vrlo ozbiljno. Craig Shoemaker i njegovo osoblje na WPS su izgradili vrlo impresivno distribuciju poslovnih tokom godina, a mi mislimo da je vrijeme da iskoriste energiju koja dolazi iz Boise. Svi zaposleni u WPS je pozdravio Yoshimura brend raširenih ruku, mi smo jako uzbuđeni zbog ovog odnosa. "

Yoshimura proizvoda sada distribuira preko WPS dileri